arac on numara olmus bagajdakı kılıdı ıptal edersenız harıka durur kazasız belasız gunler
Printable View
arac on numara olmus bagajdakı kılıdı ıptal edersenız harıka durur kazasız belasız gunler
offfffffffffffffffffff
açıklama manyak ve tam yerinde
bilgi için tşkler ederis :D
araç gerçekten çok hoş duruyor ayrıca T olmasından dolayı gidişide iyidir sanırım ama bi video güzel giderdi sanırım şu sayfaya:)
bu arada şahsi kanaatim jantlara flanş şart çünkü çok içerde kalmış jantlar ayrıca flanş koyup biraz daha dışarı çıkarılırsa çok daha oturaklı görüneceğini düşünüyorum :)
allah kaza bela vermesin :)
maşaallah mıthat kanka arac 10 numara allah kaza bela vermesın
güzel olmuş kazasız belasız binersin işallah
birde bi sorum olacak aracı turbo yaparken ne malzemeler kullandınız ne kadar güç aldınız sakıncası yoksa yazarmısın
TŞK kardeşim saolasın..
flanş lar konusunda haklısın ama inan 1 senedir ha yaptırdık ha yaptıracaz :D
hayırlısı bakalım oda olur :)
saolasın kerim hacım inşallah bu yaz senide dahaaa feciii görecez...
valla kardeş;
turboda kullanılan malzemeler zaten standart olur ama kısaca
turbo , intercool , yağlama , borular , kelepçe , hortumlar , flanş yapılmış manifold :)
ne kadar güç aldınız sorusuna NET bişi diyemem
gerçi bazı arkadaşlar 150 HP 200 HP çıkarıyorlar ama nese :D :hahaha:
şu anda tahminen 0,5 bar zaten var arabada ama kesin sonuçları sizlerle paylaşırım zaten
valla kardeş;
turboda kullanılan malzemeler zaten standart olur ama kısaca
turbo , intercool , yağlama , borular , kelepçe , hortumlar , flanş yapılmış manifold :)
ne kadar güç aldınız sorusuna NET bişi diyemem
gerçi bazı arkadaşlar 150 HP 200 HP çıkarıyorlar ama nese :D :hahaha:
şu anda tahminen 0,5 bar zaten var arabada ama kesin sonuçları sizlerle paylaşırım zaten[/QUOTE]
piston falan kullandınmı onu merak ettimde ondan sordum
bende düşünüyorum böğle bişeylerle uğraşmayıda sence 1,4 şahine piston falan değiştirmeden yapsak bi sorun olurmu sen yapmışsın sonuçta biliyosundur
kazasız belasız kardeşim.. jantların orta kapakları yokken çok daha güzel duruyor.. daha önce soran arkadaşlar olmuş bu jantlar lenso ama ortasında kapak var normalde..
turbo konusuna gelince arkaşlar; Konya'da lpg ve turbo ile çalışan bir çok tofaş var, sadece bir tubo ve intercoolerla hallediyorlar.. 1.3 standart 131'e bile turbo takan var, ancak benzinde çalışmıyor, lpgde kullanıyorlar, yani standart motorda turbo.. biz onlara tt diyoruz (tüplü turbo) :D ben 1.6 şahin s motora kkk 16 turbo takıp 1 bara kadar bastıklarını biliyorum daha fazla basanını da duymadım..
Resim süper maşallah B)
maşaallah kardeşim kazasız belasız :);)
MAAŞALLAH resimler cok hoş olmuş.
kazasız belasız kardeşim guzel yanlamalı gunlerde kullan
Maşallah FOTOĞRAF'larda çok güzel. ;)