Maşşallah , baktıkça moralim yerine geliyor..beyaz çok başka durmuş
Printable View
Maşşallah , baktıkça moralim yerine geliyor..beyaz çok başka durmuş
hehe Maşallah
çok teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun resimler güzel cıkmış yav tekrar baktımda:)
vlla 10 numara araba
Abi bu son resimlerdeki hali benim elimden çıktıktan sonraki hali herhalde :) inanılmaz güzel çıkmış gündüz gözüyle.
peki arka en asagıdakı sekmandayken önü 1 sekamn yukarı alınca onu havada kalıormu
segmanları sen tornada istediin kadar yaptırırsın hic sorun olmaz coil gibi santim santim oyna benım önler suan ortada yenı segman actım arkalar enaltta cok az ön basık eskiden ön cok basıktı.
Ohh maaşallah dostum :) Çok hoş ve güzel bir vti olmuş. En sonuncusu çok güzel ? Zira plaka yok ve görünüm tam ortaya çıkmış.
Bana anlattığına göre konideki üst ve alt ayarını yapabildiğin 2 segmanın arasına bir segman daha tornacıda açtırmış. riskli yada problemli bir iş gibi gelmedi bana hatta kafama yattı. segman olayıyla sanki coil gibi düşme kalkma söz konusu olabilir fakat tek kusur söküp takma işleminden dolayı sıkıntı yaratır bence. benimde kafama yattı. kendi aracımada yaptıracağım herhalde
evet istedğin gibi durmazsa bı daha sök tak bi ton iş
yaw önü havada kalmasında :)
istediğin gibi durmazsa diye bir lüks yokki orjinal segmanların arasına eşit boyutlarda segman açtıracaksın yapacağın sadece öne ve arka segmanlardaki seviyeyi belirlemen kalıyor
ama benım sorunum ön tarafta arkanın yukseklıgı normal.hatta önde ıstedıgım yukseklıkte duruor ama 3 kısı bınınce yerle bır oluor araba.davlunbaza çok sürtüyor.napacamı şaşırdım
koni ve yay ile o kadar esneme olmaması lazım yaw?? ben 130 kgyim arabada ortalama 400 kg ağırlık varken bile o tarz bi sıkıntı olmuyor focusta. bendede koni+FK yay var. ön ve arka %80 sertlikte.
kaldıki murat abinin vtectede yine 4 kişi binincede o tarz birşey yaşamamıştık. gerçi sende 16" jant var ama murat abi 17" liyken kullandı o daha net söyler durumu
ben en yumusaga yakın kullanıorum mecburen ımkansız sertte gezemessın adana yollarında.
195 45 16 bıde lastık.
murat konuna tecavuz edıoz ama kusura bakma:D
sanki istanbulun yolları mükemmel :) neyse konu harbiden pert oldu :)
kesınlıkle adanadan kat kat ii defalarca gelmıs bırı olarak soluorum:)