Amin teşekkürler :)
Printable View
maşallah kırmızı olması bile yeter, ezlip çok güzel durmuş şu haliyle basılıp tenekelerlede gezilebilir bence winterspec :D
Evet herşey cok guzelde gecen ay aynamı kırdılar üstünde branda örtülüydü brandayı yırttılar öyle bi mahalleki anlamıyorum yeni taşındık zaten birde üstüne üstlük bugün lipi çalmışlar anlamıyorum ne istiyolar hafta sonu yenisini alacağım tekrardan teşekkürler :)
Hayırlı olsun, 3 sendir bizde de aynı renk var. Kullanmaktan çok keyif aldığım bir araba. 1.2 olması haricinde kötü yönü yok bence.
Gece kadran aydınlatması ve göğüs çok şık duruyor ben çok beğeniyorum. Eksi yanı 1.2 için gitmiyor maalesef, ve içi klostrofobik biraz.
lpg ile çok az yakıyor çok defa denedim dizeli aratmaz. Motor hacöini bilmiyorum ama 1.2 ise 17 takmanı tavsiye etmem.
Kazasız belasız binersin inşallah.
1.2 değil benim ki 1.4 bu arada cok tesekkurler :)
Maşallah Kazasız belasız.
Kırmızı her zaman farklı duruyor maşallah.. 1.6SC sinden direkten döndüğüm bi araç ibiza, severim.. Allah tekerine taş değdirmesin.. Bu arada gövde rengi kapı kolları, spoiler ve güzel bi jantla cok daha tok duracaktır, zaten planlardada var anladığım kadarıyla..
Masallah kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun kirmizi olmasi ayri guzel ,zaten cogu sey soylenmis sizinde zevkinizle yakisikli olucaktir :)