çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah . Adanada beyaz renk önemli bilirsiniz sıcakları :) tek eksiğimiz 3.5 yay ve led stop kaldı
Printable View
Maşallah sunroof olması tam olmuş. Golf 7'lere şu amerikan park çok yakışıyo.
Kazasız belasız
Plaka süpermiş :) Maşallah kazasız belasız
@MDeniz maşallah kazasız belasız güzel duruyor tabi az yüksek olmasa :)
gti difüzör servistenmi temin ettiniz?
golf candır hayırlı olsun kazasız belasız:)
Gündüz farlarını turuncu ampuller değiştirip beşiktaş baskı app takılırsa çok daha güzel olur sanki :) Kazasız belasız.
Yazmayı unutmuşum, egzoz sesini dinleyebilirsek sevinirim :)
inşallah bir video çekerim mutlaka
app plaka yaptırdım daha takmak nasip olmadı gözüm kesmiyor yapışmış olan plakayı çıkarmaya çalışmak ancak pazar günü neşterle halledecem :) turuncu gündüz farıda aklıma gelmemişti onuda yapabilirim şık duracaktır eminim nereden bulabilirim acaba
uğrasan 5 dk hemen takardık plakaları :) çok değişecek araba plaka ile
Maşallah aracınıza,kazasız belasız kullanın..
Bende TDI modelini alalı yaklaşık 4 ay oldu..Çok memnunum..
Çok teşekkürler cümlemiz kazasız belasız inşallah. Tdi düşündümde bulamadım birazda hızlı olsun istedim Tsi aldım fiesta 1.5 dizelimde yavaşlığından kahroluyordum ondan gözüm kesmedi :) ama 1.6 tdi yavaş değil onuda biliyorum güle güle kullanın memnun olmamak elde değil.
:) abi yer çok ters spora gidiyorum gitmesem uğrarım mutlaka. Pazar halledeceğim inşallah bagajda uslu uslu duruyorlar
maşallah, beğendim :) ...
Masalhh kazasız belesız bin kardeşşş , bir ara polo gti binmedi tavsiye ederimmm emin ol çok zevk alıcaksınn :icon_tup:
Golf'ün de yeri ayrı ama onu da belirteyim ;)