yakın zamanda çekip paylaşacağım abi.
çok teşekkürler arkadaşlar.
Printable View
Maşallah 41 kere.güzelliğe bak.kalite kokuyor.peki araç düz vites midir ?
araç otomatik, şanzumanı sağlam bi donör bulsak manuele döndürme projesi var aslında aklımızda.
şimdilik ön takım, cooler, egsoz ve koni projesi var hazırda elimizde. yakın zamanda başlayacağız.
İskandinav'ların 2.3 motorları meşhurdur. Saab 9-5'in 2.3 motorlarında orta seviye patlaması üst düzeydir.
Dikkatini sündürürüm:
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/K...le/Detay/47227
Araca maşallah. Bu araç Bursa Nilüfer deki araç mıdır? Eğer oysa müthiş temiz bir araç almissiniz
bende duz vitese bile çevirmeyin derim , roll drag koşturulucak araç değil bana kalırsa orjinali herzaman iyidir :)
Bu kasalar ciddi hastalık... Bu araba piyasada temiz olarak bilinen bir araç. Bir tane çok temizse arkadaşımızda var... Onurun dediği gibi, bu araçlar artık nazlı araçlar. Soft modifiye evet ama fazlası kesinlikle profesyonel ellerde yapılmalı...
Bende 2.3 c70 manuel vardı...
Dayanamadım şimdi 100binde 2.0t5 full olanını lansman renginden aldım...Oda manuel... Kupon olacak inşallah :D
maşallah çok diri duruyor.
yalnız sisler yanlış görmediysem xenon bence arabanın bütün ağırlığını almış.
maşallah çok güzel, burada da hatasız bi kırmızı var 4-5 aydır kesiyorum, her baktığımda daha da hoşuma gidiyor. kazasız belasız ağız tadıyla kullanırsınız inşallah
eski bir t4 pilotu olarak çok hoşuma gitti :) Yalnız bende iç mekan takıntısı var asıl onu çok merak ediyorum ve bekliyorum :)