Çok iyi! Pamuklarla sarıp sarmalamalık. Nazar değmesin.
Çok iyi! Pamuklarla sarıp sarmalamalık. Nazar değmesin.
araç otomatik, şanzumanı sağlam bi donör bulsak manuele döndürme projesi var aslında aklımızda.
şimdilik ön takım, cooler, egsoz ve koni projesi var hazırda elimizde. yakın zamanda başlayacağız.
İskandinav'ların 2.3 motorları meşhurdur. Saab 9-5'in 2.3 motorlarında orta seviye patlaması üst düzeydir.
Dikkatini sündürürüm:
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/K...le/Detay/47227
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Araca maşallah. Bu araç Bursa Nilüfer deki araç mıdır? Eğer oysa müthiş temiz bir araç almissiniz
01 CLIO RS
00 CLIO RS
13 POLO GTI
09 LEON CUPRA
bende duz vitese bile çevirmeyin derim , roll drag koşturulucak araç değil bana kalırsa orjinali herzaman iyidir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bu kasalar ciddi hastalık... Bu araba piyasada temiz olarak bilinen bir araç. Bir tane çok temizse arkadaşımızda var... Onurun dediği gibi, bu araçlar artık nazlı araçlar. Soft modifiye evet ama fazlası kesinlikle profesyonel ellerde yapılmalı...
Bende 2.3 c70 manuel vardı...
Dayanamadım şimdi 100binde 2.0t5 full olanını lansman renginden aldım...Oda manuel... Kupon olacak inşallah![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
maşallah çok diri duruyor.
yalnız sisler yanlış görmediysem xenon bence arabanın bütün ağırlığını almış.
maşallah çok güzel, burada da hatasız bi kırmızı var 4-5 aydır kesiyorum, her baktığımda daha da hoşuma gidiyor. kazasız belasız ağız tadıyla kullanırsınız inşallah
eski bir t4 pilotu olarak çok hoşuma gittiYalnız bende iç mekan takıntısı var asıl onu çok merak ediyorum ve bekliyorum
![]()
a3 mk1 /Golf 7 tdİ/Alfa Romeo 156/Astra t gtc /Volvo s40 t4 se / Megane Coupe
Seat altea xl / Ford focus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)