Herkese selamlar; ''Yeni fotograflar 3.sayfada''
Uzun süredir forumdayım ama aracımın konusunu açmak bu güne kısmetmiş, Aracı 2013'te aldık.
Anı olması açısından alındığı günden itibaren yapılanları aşama aşama fotograflarıyla paylaşıyorum.
Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim;
Ankara'da birçok ek kasa civic'e baktım sonuç hüsrandı benim için.Güncel araç ilanlarına bakarken semtten bu aracın ilanını gördüm,görüştük ve anlaştık.
Alındığı gün;
Teneke jantlarıyla deneyelim dedik.
Daha sonra farın bir tanesinin solduğunu farkettik ve açıp temizlemişken farları da karartalım dedik.Evdeki imkanlarla yaptığımız için uğraştırdı ama değdi.
Astra H lipi alıp taktık.Siteden bir arkadaşımıza kaput maskesi diktirdik.
Pasta cila yapmadan da olmazdı
Bundan sonra ''eyuparsln'' abimizden Simota Big tube aldık montajı yaptık sesi çok güzel oldu.
Tenekelerden sıkıldık ve kapakları galaxy grisine boyadık.Kare app plaka bastırdık.
Biraz zaman geçtikten sonra siteden ''gokhan035'' abimizden 4-2-1 krom headers aldık, 51mm potsuz düz boru taktık ve katalizörü iptal ettik.Son susturucumuz orjinal kaldı alt devirler sessiz oldu üstler rahatladı.
Artık yüksek gezmekten sıkılmıştık '' diyadin'' abimiz eibach 50mm yay yolladı montajı yapıldı.
Daha sonra TypeR ön ek aldık,gövde rengi sprey boya bastırdık ve zımparalayıp boyadık .
Kırmızı paspas, Ez lip ve Kamber kiti siparişi verdik.
Sırada siyah spoon jantlar vardı ve kaliperleri sarıya boyadık.
Bundan sonra forumdan ''Zorbey'' nickli Oğuzhan kardeşimle buluşup fotografladık.Eline sağlık çok güzel kareler çıktı ortaya.
bonuslar;
Before and after;
![]()