Abicim hayırlı uğurlu olsun Allah içinize sindirsin renk jantlar kombinasyon cok iyi kazasız belasız :)
Printable View
Abicim hayırlı uğurlu olsun Allah içinize sindirsin renk jantlar kombinasyon cok iyi kazasız belasız :)
enfes enfes enfes :)
$38k ya Türkiye de golf alınabiliyor işte. ***** piyasa koşulları :) maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
Bu canavarın sesini düşünemiyorum. Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
Güle güle kullan çok güzel tercih yapmışsın :) Ağız tadıyla binmek nasip olur inşallah
Tesekkur ederim, daha guzelleri sizlerin olsun.
Yapariz birseyler, bakalim tam ortada su event var: http://shift-s3ctor.com/
2016 yilinda 1960li modellerde bulunan kaput uzerinde sinyali getirdiler. O deliklerde ledli sinyaller de var.
Çok begeniyorum bunları maşallah. Geçen ay los angelesta çok degişik bi mavisini gördüm,ama bu renginde maşallahı varmış..
maşallah Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan :)
Izo benimde kafami karistirdin simdi :D
maşallah çok güzel bende kusursuz makina.
allah kaza bela vermesin.
Jantlara ve renge bayıldım... Güle güle kullanın maşallah...
kullanıslık olarak daha oncekı kasalardan cok farklı dıye bılıyorum sonunda alınacak bır mustang pıyasaya cıktı dıyebılırmıyız D:
Ben birkac ay once v6 cabrio kiralayip 3-4 gun gecirmistim. Base donanimdi ona gore oldukca tatminkardi. Opsiyonlar, motor secenegi, renk kombinasyonlari vs.. ile cok cok keyifli bir mustang ortaya cikarilabilir ki Izzet de onu Yapmis. Agir Almanciyim ben aracta ama yeni mustang kesinlikle kafa karistiriyor. Ben yil sonu kampanyalarini takip edecegim aklima yatacak birseyler denk gelirse bende Amerikancilar tayfasina katilabilirim :)
cok guzel bir tasarim yaptilar bu kasada, renk seciminiz de cok iyi olmus. gule gule kullanin
Masallah izzet super tercih gule gule kullan..Renk
Ekstra guzel :)
lan ızoooo ozledım len :D
Konuyu okuyodum dedım heh su arabanın fotograflarına gecıyım ama 38K$ dolar Gorunce moralım nasıl bozuldu nasıl bı ıcıme kapandım bılıyomusunuz:(
[IMG]http://i.hizliresim.com/oZLBW2.jpg[/IMG]
Şaka bıyana kazasız belasız tadını ala ala surun hatta yerımede surun :)
maşallah izzet :)
turbo megane'dan GT'ye. allah kazalardan saklasın.
Hey maşallah duruşu yeter :)
Fiyat komedi bu arada bu arada millet zamanında 186 hp lik c180 aldı o fiyatlara :D