kazasız belasız araç çok güzel zımba gibi duruyor. maşallah...
Printable View
kazasız belasız araç çok güzel zımba gibi duruyor. maşallah...
Hayırlı olsun, sende aldın zehiri artık :hihih:
Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullan. :icon_tup:
samet kardeşim tekrardan hayırlı olsun aslanın emin ellerde olduğunu görünce seviniyorum ama resimlere baktıkçada efkar basıyor UU 106 da emeğim çok büyük gözümden sakındım desem doğrudur vazgeçilmeyecek bir aslan o 5 sene bizde durdu hiç beni üzmedi benimde niyetim oğluma saklamaktı ama kısmet olmadı işallah sende kalır :). birde benden sana abi tavsiyesi direksiyona ve koltuklara arko krem ile haftada bir bakım yap direksiyon solmuş biraz :) allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Maşallah araca çok iyi duruyor :icon_tup:
Aldik 106 yi bana eglence cikti hergun icinden geciyorum caylagin :)
Kazasiz belasiz kardesim aracin masallahi var cok begeniyorum insallah uzun yillar sorunsuz sikintisiz binersin
Varexide bugun hallet artik
Teşekkürler amin cümlemize :)
Birazcık öyle Allah gönlümüze göre verdi :)
Amin teşekkürler :)
Eyvallah Sinan abi saolasın
Amin sağolun. Biliyorum 4 den 5 e atmıyorum yeterli oluyor. :)
Teşekkürler amin
Evet o harun sende tp deydin galiba aynı nikle bu niki bi yerden tanıyorum
Zehir yıllardır içimizde :) amin teşekkürler
Amin sağol abi tavsiyelerine uyacağım bizi de üzeceğini sanmıyorum her şeyini günü gününe yaparsak her türlü bineriz kazasız belasız inşallah
Amin cümlemize. Teşekkür ederim
Ayıp ama abi senin aracın maşallahı var stok 106 lardan ayrı yürüyor.Araç değiştirirsek farkı belli olacak :)
amin abi cümlemize kazasız belasız binmeyi nasip etsin tek isteğimiz bu
Varexi halledicem inşallah :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Turkish muscle var bende arabalarida degistirsek saplarim :)
Bugun bi gobek kolay kolay 120 kg olamiyor :)
Maşallah sade ve şık duruyor. en kısa zamanda farlara da el atarsan harika olur..
Hayırlı olsun eski 106 sahibi arkadaşım onun üzerine 3 araç değişti daha kaliteli ve güzel olmasına rağmen. Ama 106'yı hâla dilinden düşürmez :) güle güle kullanın
Maşallah..
masallah allah kaza bela vermesin
Teşekkürler kafamda proje var farlar için
Teşekkür ederim ben harundan aldım harundan öncede göktay abideydi araç 5 sene binmiş kendisi öncesinde kimdeydi bilmiyorum dilden düşecek bir araç değil zaten :)
Teşekkürler :)
Amin cümlemize
hayırlı olsun :) maşallah duruşu çok güzel
MaşAllah kazasız belasız olsun farlar Oem olursa çok daha farklı durur kafadan aracın iyi günlerde binmen dileğiyle...
Hayırlı uğurlu olsun Allah Kaza bela vermesin :icon_tup: