jantlar bildiğin kapkara siyah ben mi yanlış görüyorum ? Bence daha spor bir jantla tastamam olur. Bu haliyle de gayet şık yazılar dışında.
Printable View
jantlar bildiğin kapkara siyah ben mi yanlış görüyorum ? Bence daha spor bir jantla tastamam olur. Bu haliyle de gayet şık yazılar dışında.
Açıkçası bende beğendim. Gayet şık ve gösterişli duruyor. Kazasız belasız sürüşler dilerim
Hayırlı olsun oncelikle
Ben yanaktaki yazıları beğendim aracınızda cok guzel kazasız belasız.
maşallah arac çok güzel. şeritler tavanda beyaz olarak devam etmeli bence.
Araca maşallah ama fotograftan sanırım jantlar parlak siyah gibi duruyor. Lastikler biraz kalın gözüküyor ya jant renginden yada yazıların boyasından dolayı öyle duruyo olabilir :) Bunun dışında araç çok güzel kazasız belasız.
Hayırlı olsun kazasız belasız. Gayet tatlı duruyor araç. Yanlış hatırlamıyorsam ilanda gördüm ama eski tarihli ilan olabilir mi ?
Bu arada aracın kasası çok hoş değişik bir jant ile çok değişik bir hava katılabilir diye düşünüyorum
dış kısım komple jcw olmalı jantlar değiesi lazım aracı göstermiyor lastik yazıları iptal edilmeli iç mekan içinde mini için güzel aksesuarlar var zevkine göre alırsın..
MaşAllah lastik yazıları çok şık olmuş iyi günlerde olsun bu ufak detaylar aslında çok büyük:)
Seritlerin siyah olmasi guzel olmus, zaten guzel arabaydi. Kazasiz belasiz tekrardan, lastik yazilarini acilen sokun.
Yazılar dışında çok başarılı,Allah kaza bela vermesin..
jcw bodykit ve jant ile 10 olur..yazıları hiç beğenmedim..maşallah...
Ben de jcw body öneririm kesinlikle :) Maşallah cok iyi aracınız var :)
bütün arakadaşlarımın iyi dilekleri için teşekkürler işlerim nedeni ile çok fazla online olamıyorum genel kanı lastik yazılarının kalması şeklinde olmuş arka sağ tekeride tamamlayıp yeni fotolarını eklerim ALLAhım daha iyilerini hepimize nasip eder inşallah..
maşallah kazasız belasız kullanın
Ben mini'nin böyle bir kasası olduğunu unutmuşum, harika araç. Şu siyah jant işini
Hiç anlamıyorum malesef, dibine kadar girmeyince stepne gibi duruyor. Onun dışında gayet güzel,güle güle kullanın.
Teknik özellikleri nedir 1.6-2.0?
Güle güle kullanın.
Araç gerçekten güzel duruyor. Lastik yazıları araca farklı bir hava katmış bence. Ama jantlar aracı boğmuş.
yanlışım yoksa k.ören tarafında gördüm... lastik yazıları gerçekte gözü fotoğraftaki kadar tırmalamıyor... güle güle kullanın..
Maşallah çok şık duruyor gerçekten. JCW body ile baya hareketli olur . Kazasız Belasız.
sadece, lastik yazıları olmamış bence .
araç çok güzel maşallah :)