Farzet ki o siteye giremedik hiç :)
Printable View
Farzet ki o siteye giremedik hiç :)
Fatihten sonra şuanki güncel sahibi aldı bu aracı. alındığından beri ne masraf edildi, hangi parçalar takıldı ? fatih bu aracı yaz ortasında 22 bin tl ye satıyordu. allah aşkına 33 bin tl nedir ya ?
işte zaten piyasada sizin gibi alıcılar olduğu için bu halde piyasa. elle tutulur bir harcama yaparsın eyvallah. bende derimki adam harcamış. ilanı inceledim, b25 motordan 2 parça koyulmuş, geri kalanı zaten fatihin sattığında olduğu dolulukta. hadi ben eksik gördüm bin tl extra incik cincik koydu içine, birde b25 motor parçaları 2 tane hadi onlarda 1500 tl etsin. 2500 tl hadi piyasa arttı diye 2 de kendi koydu.toplamda 4500 tl üstüne eklese fatihten aldığından 26500 tl ki fatihten 22 ye aldığını farz ediyorum. 33 bin nere 26500 nere. yapmayın arkadaşlar. para öyle kolay kazanılmıyor. arada 6500 tl var, ayıptır.
Tabiki para kolay kazanılmıyor ama o arabanın ruhsatında kimin ismi yazıyorsa o istediği rakamı yazar. Senin vereceğin en büyük tepki o arabayı almamak olur böyle o rakamı yazdı diye sahibine ne yaptın da o fiyatı yazdın diye sormak yada yazdığı fiyatı yargılamak hoş olmaz. Kimse kimsenin işini ve içini bilemez fevri davranma o fiyata olmaz diyorsan diğer ilanlara bak (evet bu e34 cidden güzel ama ilanda hatrı sayılır e34ler de yok değil).
bu bakış açısından bakınca tabi haklısın yalan yok. mal onun, istek onun. şunuda unutma ama bu şekilde fiyatlara yaza yaza bu ülkenin ünal turan diye bir gerçeği var artık. bu sayede 300c ye biniyor... 2 s2000, 1 adet rocco, delsol vs vs onları saymıyorum bile.
Çok yırtıcı duruyor maşallah. Aklımı kurcalayan bir konu var bu kasa bmw'lerin kronik herhangi bir problemi var mıdır?
Onat abi arabada ben satarken 25 kelebek emme vardı zaten ben onu extradan bile saymıyordum. Ali abi para harcadı m paralel taktı araç telefonu taktı sinyalleri plakalıkları değiştirdi. Yine maliyetinin çok çok üstünde paralar yazılmış ama satılmaz. Ancak piyasadaki en düzgün e34 diyebilirim 27 28 i var şu piyasada. Az çok sahibinden.com da takılan arabacı abilerimiz piyasayı biliyorlardır rakamlar nerelere gelmiş.
Bu arada ben arabayı ali abiye sattım oda benden sonra başka bitisine sattı şuanki sahibide muhtemelen o arkadaş.
Arkadaşım zorla satmıyoruz zaten alan olursa araç burda yoksa biniyoruz zaten sıkıntı yok m5 motor siparişinde verdim bu saatten sonra 100.000 verseniz geç kaldınız
araç çok güzel maşallah,yanlız sağ Airbag kapağı kalkık duruyor yada fotoda öyle gözüküyor,araçta daha önceden kaza varmı bilmiyorum ama bizim integracılar bile masraf ettikleri 91 92 model araçlara 23bin 25 bin istiyorsa bu fiyat çok abartılı bir fiyat değil bencede..
Fiyat banada normal geldi 33 degilde 31 civari kafi diye düşündüm iesler efsane kasalar olmus zaten 25 30 bandında masallah yeni arac aldım üstünü cıkabilisem kacırmazdım bu aracı kazasız belasız
yolcu airbag kapağı kronik sorundur e34 lerde sıcaktan kalkabilir önemi yok. sıfır sipariş edersiniz 1 ayda gelir 100-150 euro ya. sunroof olmaması BMW de satarken sıkıntı. onun haricinde önceden de gördüğüm temiz araçlardan birisi. fiyatına birşey diyemem ne yapıldığını bilmediğim için sahibini bağlar. yalnız (geçen yıl en ufak ayrıntısına kadar orjinal halde motor ve yürüyen hariç M5 e çevirdiğim e39 528i yi 34 bin TL ye sattığıma pişman oldum) :)
Bu araç Giresundamı İstanbul damı?
yok o kadar etmezdi o zaman 530 lar 40-41 bin civarıydı zaten. 528 lerde 24-25 e rahatlıkla alınabiliyordu (boş ve genel olarak standart versiyonları) ben sadece ön ve arka ///Mtampona boya hariç 1900 TL vermiştim misal doğal olarak fiyat biraz yükseldi satarken yapılanlarla ama hala çok temizdir. hatta şu an da ilanda. şu anki halinden hariç 18 inç orj m5 jantları ve 16:9 komple orj navigasyon vardı (şu eski tip mp3 falan çalınmayanlardan) neyse konuyu uzatmayalım yinede bu konudaki e34 ün duruşu başka :)
BMW 5 Serisi 528i 528i 1997 Model 40.000 TL Sahibinden sat
hayır ferah mah minibüscüde :)