Herkese merhabalar.
Eski aracım astra j idi. Yazlık ama isteği üzerine aracımı sattım. Çokta durmadı satılıkta bir kardeşimize gitti aracım. Velhasıl kelam yazlık işi sarpa sardı. Amacım silivride bir sitede 45'e işi çözmek 10 liraya tofaş almaktı. Allah yüzümüze güldü işler değişti. Yazlık için para kenara koyunca tekrar araç bakmaya başladım. 2 ay arabasız kaldım. Tek isteğim 18 jantlı bir Leon Fr almaktı. Yalnız ikinci eli sıfırından 5 bin tl fazla olunca FR alma hayalleri suya düştü. Aradım taradım bulamadım.
Sonra alarak astra j cosmo + stiil paket ile golf arasında gittim geldim. Astra olursa dizel golf olursa benzinli alacaktım.
Gece bir ilan düştü sabah hemen ahmet abimizin kapısına dikildim. Sağolsun iyi karşıladı çay çorba muhabbet . Araca 64 bin tl yazmıştı. Kavga dövüş pazarlık ve en son lanet olsun al git cümleleri ile istediğim rakama bağladım.
Aracı ilk görüşüm
Aracı aldıktan sonra eibach 3.5 yay, cam filmi ve app yaptım. LED stopları sahibi takmıştı.
Sırada gti body kit ardından durban jant var.
Aracı çok sevdim. Gerçekten bir premium hissi var. Bindiğim en iyi araç. Birde highline olunca donanımı tatmin ediyor.
Rengini sevmedim ve sevemiyorum. Uyguna gelişi nokta boyasız oluşu ve dolu oluşuna tav oldum.
Bonus astramızı unutmayalım 1 sene 42.000 km yol yaptım. Çok kahrımı çekti namussuz az yakıyordu
![]()