Maşallah araca dış görünüş olarak başka yapıcak bir şey kalmamış gibi tamponları beyaza boyatman aracı çok güzel ve farklı göstermiş kazasız belasız inşallah :)
Printable View
Maşallah araca dış görünüş olarak başka yapıcak bir şey kalmamış gibi tamponları beyaza boyatman aracı çok güzel ve farklı göstermiş kazasız belasız inşallah :)
Tamponların komple boyanması çok farklı göstermiş aracı. Amcamda vardı benimde. Kullanımı rahat ve hakikaten az yakıtlı bir araç. Ama hararet konusunda biraz hassas :) Güle güle kullan
Maşallah Allah kaza bela vermesin :)
Samet hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin geçerken görüyorum a101 önüne parkettiğin zamanlarda maşallahı var yine aldığın gibi karabulut dizayna başlamıssın.
Şirin olmuş:) MaşAllah
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Arabadan daha çok sahibinin zevki kendine baktırıyor, bu da ona bir örnek olmuş. Ön tarafın beyaz olması çok güzel göstermiş, daha iyi olamazdı bence de.
Arka tamponu da boyattınız mı? Arka taraf da beyaz tampon ve app ile çok daha güzel bir görünüme kavuşmuştur. Arka silecek de iptal edilip güzel bir spoiler ile çok güzel olabilir.
Güle güle kullanın, nazar değmesin.
malesef yok abi ya, bi de şanzımanla yanyana korkutuyor inceden :D
oyalanıyorum işte abi napıyım :) teşekkür ediyorum çok sanada hayırlı olsun bu arada :)
arka tamponuda boyadım, app'de var ancak arka tampon çok yüksek duruyor arkasını hiç sevmiyorum galiba ki hiç fotorafını çekmemişim :) şimdi bu yorumun üstüne göstermek için baktımda hiç fotoğrafı yok
Bi tampon boyama bu kadar mı değiştirir arabayı :D
Hiç sevmezdim bunların tipini ama bu biraz daha iyi olmuş yoklukta gideri var valla :)
Beyaz tampon cok guzel olmus elinize saglik :) ama ufak tefek siyahlik istiyor gibi, acaba amblemin oldugu parcayi siyah yapsaniz cok mu sacma olur. Tek basina siritabilir ama one 1-2 siyah detay lazim :)
anlatım falan cidden çok hoş olmuş. sıdıka çok iyiydi :) maşALLAH kazasız belasız
Şahin ve motordan sonra ilaç gibidir :D öğrencinin aracı :) parçası ucuzdur; az yakar işini görür; karoriferi sağlamdır :) Duygusal anlar çok yaşatır :) satmak istediğinde daha çok anlarsın değerini :D Birde arkadan fotolarını koysana merak ettik.
Kazasız belasız cezasız inşallah.
Ögrencilik yıllarımdan biriktirdigim paralarla aldıgım 94glx hayatımda ilk defa motor yagına ve lpgye para harcadıgım.
90binden 140bine kadar kullandıgım tepesinden adeta inmedigim yazın yandıgım kışın dondugum
rampalarda agladıgım sanayiyle ilk kez tanıstıgım adeta birbimizin cok kahrını cektigimiz skodaydı
ama bir kuştan herzaman daha az maliyetli sakın yanlış anlasılmasın imajıda daha düzgün ülkemizde
cokda iyi denk getirmişsin o kilometrede yagına dikkat et kışın içebiliyor yagı benim lpgde yazın donuyordu ama buranın kışıda çile.
tamponlar güzel olmuş bide glx sis,bi lip, bi vwmk1 jant akarsın valla
allah kaza bela vermesin...
Samet kardesim çok güzel olmuş aracın :) kazasız belasız
hocam maşallah çok güzel bir araç,benim çocukluğumda bizde de vardı.15 sene bindik.ciddi sağlam araçtır.(model yılına göre güven vermez ama bu araçla otobüsün altına girip burnumuz kanamadan çıktık,o kazadan sonra araba yaklaşık 6 ayda toplandı durumunu sen düşün,çek sacı çok kaliteli bir sacdır.)kazadan sonrada uzun bir süre bindik,çok zevkli bir araç,ciddi az yakıyordu:)
Normalde Favoritlerin tipini sevmem ama bu hoşuma gitti güzel olmuş maşallah:)
Kazasız belasız
Maşallah kazasız belasız. Okurken yaa o tampon komple boyanırmı diyecekken fotoğrafı görünce U dönüşü yaptım kendi kendime :) Çok değişik ve güzel olmuş emeğine sağlık.. :icon_tup:
Araba da sunum da hoş.
Organize İşler filmindeki "Ak Güvercin" geldi aklıma. :)
https://farm1.staticflickr.com/629/2...70871bc3_b.jpgorganize-isler-ak-guvercin_897032_8-1415085067-1415634753 (1) by os,
https://www.youtube.com/watch?v=DgkM10Kevv4
Maşallah kazasız belasız