hayırlı olsun güle güle kullanın. cam tavanın katacağı ağırlık ne kadar etkiler sizce?
Printable View
hayırlı olsun güle güle kullanın. cam tavanın katacağı ağırlık ne kadar etkiler sizce?
Hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin daha marjinal bi renk yapsalar ya su güzel arabaya :)
Maşallah kazasız belasız güzel araç bunlar gidişleri de tatmin edici..
Ehh burdan da yazalim, hayirli olsun :)
Sureleri bekliyoruz :)
Güzel günlerde kullanın, gizli silah gibi masum dört kapı.
Hayırlı olsun abi. Allah kaza bela vermesin maşaAllah araca. Koltuklar nedense çok hoşuma gitti :)
Peki siyah olanın paketi sizinkiyle aynımı?
murat abi hayırlı olsun hızlı adamsın şaşırtmayı seviyosun forumu :o
Aracin test surusunu yapmistim cok keyifliydi gule gule kullanin epey eglencelik bir arac.Turkiyede neden 280hp geliyor araclar acaba?
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın gayet güzel bir seçim olmuş bence.
Hafiflik yonunden dusunmemisrim haklisiniz. Adi bile yeter aslinda cupra dedinmi dusuneceksin:) kazasiz belasiz insallah
Maşallah abi kazasız belasız. :) Neden Type-R almadın diye sorsam ? daha vahşi daha pistçil bir araç değil midir sonuçta pist için aldın.Leon'u seçerken muhtelif rakiplerinden farklı kılan neydi senin için ? Aftermarket parça bolluğu mu?
Hayırlı olsun ,kazasız belasız kullan abi, beyaz'ı güzelmiş maşallah pistte süresini tecrübelerini merakla bekliyoruz :))
Güle güle kullanın kazasız belasız olsun. Güzel araç.
Egzozların içini siyah sprey boyayla boyatsan daha güzel durabilir herhalde abi :)
Tesekkur ederım En az 35kılo katıyordur.
Amın,tesekkurler.Ahhh ahh,keske.Varsa yoksa beyaz yada sıyah.Allahdan bu metalık bılmem bırsey beyazı.
Tesekkurler,fena degıl ıste...
Once stok olarak pıste cıkacagım,sonra egsoz-ıntake-yazılım hazır zaten ;)
Tesekkur ederım Mıke,bende merakla beklıyorum.
Tesekkur ederım.Aynen oyle,FR ıle ayırt edene ask olsun.Bıraz fark gerekırdı...
Amın ınsallah.Evet bende cokk begendım...
Aynısı herseyıyle...
Tesekkur ederım ama 2-3 aydır ıstıyordum onden ceker. :)
265 getırmıyorlar.sanırım fıyat farkı az ve bu daha efektıf.
Tesekkur ederım,bencede oyle.
Amın. Keske olmasaydı bunlar.
Tesekkur ederım.Aslında bunu defalarca yazdım,Yok yahu parca falan degıl.Hatta tıpınıde cok sevmıyorum ama recetesı cok ıyı.Type R guncellendıkden sonra alıcagım.
Amın cok sagolun.Bende merakla beklıyorumm...
Tesekkur ederım,sagolun.
Yok yahu,ben orjınalcıyım genelde.
Abi güle güle kullan.
Maşallah, Hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun murat abi kazasız belasız kullan.
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.pistte inşallah istediğiniz süreyi yaparsınız:) Plakalıktaki anlam da ayrı güzel :)
Hayırlı olsun, kazasız belasız. Pist rekorunu diğer Cupra ile eşit şartlarda bekliyoruz:))
Golf mk7 ile arasında kaldığım tek araçtır..
Maşallah kazasız belasız olsun ;)
Hayırlı Olsun :)
Bu arada Auto Motor and Sport'un bu ay ki sayısında Type R ile karşılaştırmışlar totalde Leon'u daha başarılı bulmuşlar vs de benim orada asıl dikkatimi çeken kukalar arası hızlı slalomlarda Leon'un ulaştığı hız ile Porsche GT3'ün ulaştığı hızın aynı olduğunu söylediler (154.7km/h) Type R (151.1km/h) ciddi başarılı bir araç.
Tesekkur ederim,sagolun.
Amin,insallah. Tesekkur ederim.
İnsallah,temennim o. Plakaligi Ring'deyken almistim
Aynen oyle,ne egsoz ne yazilim ne baska birsey. Lastik semi slick olucak,okadar. Jantda orj kalicak.
Golf7R guzel ama agir. Bu GTi'in yeni bir modeli cikti,frankfurt fuarinda gormustum. Ona bayildim. Leon'a rakip.
Okumustum bunu,tesekkur ederim. Teknoloji gelisiyor.
burdan da hayırlı olsun. Bunu görünce gene isteklerim depreşti cupra ST 290 için sipariş veresim geldi :)
o zaman inşallah bundan typerın güncel hatasız haline geçmekte nasip olur abi pistte senin pılotluğunda onuda görmek isteriz..
Maşallah aracınız çok iyi :)
Keşke Cupra olduğunu belli edecek bariz farkla ile üretilseymiş :)
hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli rekorlar dileriz :)
jant ve koltuklar ayrı bir güzel...
araç gerçekten alımlı,hayırlı uğurlu olsun.
ama vw grubunda bu olayı hiç sevmiyorum ben de,araç bildigin dışarıdan fr gibi :)
Nevada beyaz güzel renk hayırlı uğurlu olsun
Hayirli olsun abi kazasiz belasiz gule gule kullan insallah
Maşallah araç çok güzel keşke kırmızı olsaymı bence en çok yakışan renk bu araca
hayırlı olsun renk ve opsiyonlar güzel olmuş..
çok güzel araç maşallah..hayırlı olsun ..Allah kaza bela vermesin...ama typerdan daha güzel diyen arkadaşlara katılmıyorum..caddeden yan yana geçseler hiçbirimiz typer varken buna kafamızı çevirip bakmayız..he diyeceksinizki herşey dış görünüm değil..ama dış görüntü bence çok önemli bizler için..bildiğin leon gibi işte insan bir dodik scoop ne biliiyim birşeyler koyar cupra bu yani..:):)
maşallah leon gibi leon :)
Cepten alinti yapamiyorum,arazideyim avda,hepinize tesekkur ederim,dilekleriniz icin amin insallah kazasiz belasiz.
Kesinlikle dis goruntusu sleeper,yani "cupra" adina yakisir birseyler olmaliydi. Oyuzden dis goruntu olarak Honda cokkk daha spor.
Renk sadece metalik beyaz ve siyah vardi,yebi aracda marta kadar yok,hem ozamani bekliyemem hemde euronun ne olacagi belli degil,oyuzden bu renk malesef.
Koltuklar cidden guzel. Gt3 deki bucket degil belki ama cok iyi.
Sanziman muthis,6 ileri dsg sorunsuz ve tas gibi.7 ileriler malesef....
Honda'da ki eksikler duzelsin,uldate ile birlikte alirim insallah.