üstüne eklediğin ne varsa geri sök en güzel öneri bu olur
Ne yalan söyliyim, ben pek beğenmedimO fosforlu şeylerden, tampondaki reflektörden, arkadaki f1 çakar ledden, mavi detaylardan kurtulmanı tavsiye ederim. Ha bu arada o direksiyonu geçirdiğini poşeti kesinlikle yapma derim
. Dediklerimi yaptıktan sonra daha hoş olacağına inanıyorum. Lip hoşuma gitti (fosforlu şeysiz)
Gerisi de zamanla düzelir zaten
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin...
Edit: Lastik yazılarını çok güzel boyamışsın, neyle boyadın?
Teşekkürler.Lastik yazı kalemi ile boyadım.
daha da sademesela şöyle:
araca illa bir şeyler yapmak istiyorsan para biriktirip orijinal donanım ekipmanlarını alabilirsin. Mesela sis farları veya ekipman jantları. Bende orijinal görüntüden yanayım her zaman. Bu tarz sticker ve folyo işleri genelde aracı olduğundan daha basit gösterir.
Yukarida arkadas poseti kesinlikle yapma demiste merak ettim posetlemi kullaniyorsunuz arabayi ?
Hayır.Sadece aracı temizleyince otoparktayken geçiriyorum.
O sis farları 650 tl
Aracın mavi kaplamaları diğer uygulamalara göre daha güzel durmuş.
Ufak şeylere para harcamaktansa sabır edip biraz daha güzel detaylar için paranı harcarsan hoş bir görüntü elde edersin.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
kardeşim gözüne , gönlüne nasıl hoş geliyorsa öyle devam et hevesini al... zaten sonradan kendi kendine aracına neyin daha çok yakışıp neyin yakışmadığını anlayacaksın... maaşallah Allah kaza bela vermesin arabana... trafikdede ehliyetsiz fazla dolaşma( yaşının 15 oldugunu varsayarak yazdım
)
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Ehliyetsiz aslaa trafik kurallarına uyalım
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)