Maşallah mermi :)) intercooler ilanını görmüşsündür başkan :D
Printable View
Maşallah mermi :)) intercooler ilanını görmüşsündür başkan :D
Ben sizin sanmıştım 2014 izmit drag larda herkesi baya şaşasirtmisti...turbo ktl m3 u bile geçmişti sanırım araçta sadece yazılım dp ve nos varmış diye biliyorum intercooler bile olmadan cidden şaşkınlık yaratmıştı hiç yarışa gelmiş gibi havası yokken 1. Olup gitmişti :))
Kırmızı apayrı duruyor maşallah
İlk fotoğraf ile üçüncü fotoğraf arasındaki fark inanılır gibi değil gerçekten, iyi günlerde kullanmanız dileklerimle
Evet sadece dp , yazılım ve nos ile yürüdü o yarışta. Sıcaktan klima otm olarak devreye girdiğinden kapatamadı klima açık püfür püfür drag yaptı bide birinci oldu. Hiç yarışa gelmiş gibi bir havası yoktu demekle çok haklısın.Yarışmasına yarım saat kala nos tüpünü kontrol ettik boştu :) Saolsun pistteki bir arkadaş yedek tüpünü verdi :)
Yarıştan sonra komple standarta çevirdi arabayı.
Maşallah iyi günlerde kullanın.
Güle güle kullanın can alıcı olmuş :)
maşallah kocaeli' nde güzel arabalar var. kazasız belasız.
Çok güzel araç maşallah.
Maşallah Güzellikkkkk patlamasııııı :o
Dostum aracın bir harika :)
Geçen Bursa'ya geldiğinde boyanın parlaması için yaptığın işlemleri anlatmıştın, en sonunda istediğin gibi olmuş.
Kazasız belasız keyifle bin.
Çok zorlama arabayı , kim bilir belki ileride cupran da elime geçer :)
Wagner cooler , forge westagate de tamam. Tek eksik egsoz ;)
maşallahh araca cupra hele kırmızı ise candır;)
Wagner cooler çok doğru tercih bende onu kullanıyorum,iat 20 derecelerde geziyor;)
Hayırlı olsun yanlız kafama takılan farda da folyo varsa bu fazla ısınma farın sararması vs. Gibisonuclar dogurmazmı ilereleyen zamanlar için ?
Sararma malzeme kalitesi ile alakalı bir durum. Yıllardır bu tarz işlerimi sonax ta yada sonax malzemesi ile dışarda yaptırıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. İlla sonax diye birşey yok tabi , kaliteli malzeme hem sararma hem de sökerken sorun çıkartmıyor. Folyo sökerken boya söken çok kişi tanıyorum.