Hayırlı olsun,dediğiniz gibi z4 3.0 Manuel karaborsaya düştü,sürekli takip ederim aylardır düşmedi diyebilirim.
Printable View
Hayırlı olsun,dediğiniz gibi z4 3.0 Manuel karaborsaya düştü,sürekli takip ederim aylardır düşmedi diyebilirim.
hayirli olsun, cok sevdigim bir arac tt, en guzel renklerinden birini almissiniz. manuel olmasi satarken dezavantaj olmasina ragmen, kullanirken verdigi keyife degecegini dusunuyorum. kazasiz belasiz..
3 sene önce çok iyidir güray bir arkadasda idi yazmis konuya zaten.allah kaza bela göstermesin
hayirli olsun cok guzel secim.
hayırlı olsun, güzel araç, hayaller kavuşmak herkese nasip olmaz :), maşallah, iyi günlerde kullanın ...
maşallah kazasız belasız
Hayırlı uğurlu olsun. Baktıkça bakası geliyor insanın çok tatlı maşallah :)
Hayırlı olsun TT çok keyifli arabadır gerçekten , 2 senem 50 bin KM geçti aramızda. Unutamadığım araçlarımdandır.
Hayırlı olsun sizlerin adına çok sevindim. Spor arabaya geçiş hele 40 lı yaşlarda.. seçiminiz gerçekten harika olmuş. Hız ve spor araç merakı hiç bitmiyordur umarım 50 li yaşlarda yollarda gazlayan bir amca olmak hayalimdir.
Hayırlı olsun aracınız :) Dün sizi Bayrampaşa Yıldırım'da görmüş olabilir miyim ? GRY playdı sanırım hatta kendi kendime yorum yaptım rengine uygun plaka diye :D
hayırlı olsun çok güzel görünüyor arabanız.
maşallah hocam,ALLAH kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
Hayırlısı olsun kazasiz belasiz surusler dilerim
hayırlı olsun harika.
Sağolun. Ben Eylül'de aldığım için bilemiyorum belki de...
Teşekkür ederim. Umarım eder.
Sağol. Çoğu zaman yetiştiğimiz çevre ve aile belirliyor karakterimizi. Yine de iyi bir insan olmak güzel birşey, keşke başarabilsem.
Tam anlamıyla öyle oldu. Yine de zengin çocuğu olmak isterdim böyle çok zor :) Teşekkürler
Sağolun. Gerçekten keyfim yerinde.
Sağol. Evet bence de iyi. Arabanın çizgileri zaten çok sportif. Çarpıcı renge hiç ihtiyacı yok. Kırmızı renk boğardı bence, ama içerideki kırmızı neşe katıyor.
Teşekkür ederim.
Efsane atmosferik Vtec. Teşekkürler
Sağolun.
Teşekkürler.
Teşekkürler
Teşekkürler. Benim de içime sindi.
Teşekkürler. Manuel iyidir. Gerçi otomatik kullanmadım ben hiç :)
Sağolun. Arkadan kaymıyor bari arabanın içinde bişeylerle haşır neşir olalım dedim :)
Güray ciğerini söktü mü acaba diye endişelenmiştim ama yok, arabada herşey iyi. Trim sesi bile yok.
Sağolun. Sizin arabanız da gerçekten efsane.
Teşekkürler.
Bilemiyorum inan ki. Bir süre sessizce takip edicem. Sonra kolları sıvayabilirim.
Sağol.
Teşekkür ederim.
Sağolun. Keyifli, hele benim için çok çok keyifli.
Teşekkürler. Evet daha yeni başlıyoruz:) Biraz geç oldu ama olsun ne yapalım artık.
Teşekkür ederim. Evet doğru.
Teşekkürler
İnşallah :)
Sağolun.
Sağol beğenmene sevindim.
Bende hayallerine kavuşmayı bekleyenlerdenim henüz bir vti sahibi olamasam da inşallah o da bir gün olur hayırlısıyla. :) Bu nedenle hayalindeki arabalara kavuşanların sevinçlerine her zaman uzaktan da olsa ortak hissetmişimdir kendimi. Aracınız hayırlı uğurlu olsun anlatım diliniz ve başlık harikulade olmuş umarım keyifle binersiniz :)
satılıkken gözüme ilişmişti benide çeken özelliği manuel olmasıydı,,çok doğru seçim olmuş,,,güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Abi allah senin gibilere daha iyilerini nasip etsin inşallah :)