çok sağol kardeşim :) senin arabanın çekimleri kadar güzel olmasada kayserilinin elinden bu kadar oluyor fotolar:P
Printable View
ön tampon eki '00 civic type-r eki.. bostancı happy cars da yaptırdım bazısı çok memnundur işçiliğinden açık söylemek gerekirse ben hiç memnun değilim yani... dikkat edersen sağ taraf biraz yamuk hiç özenmedi yaparken:mad: ayrıca ek yapıldıktan sonra boyadan önce 2 defa düzelttirmeye gittim hatalar vardı ki çünkü yinede yamuk duruyor sağ taraf...
ama aynı usta okanın arabasında mesela işçilik konusunda harikalar yaratmış gerçekten. ben yardımcı olursam memnun olmayabilirisn ama okan yardımcı olursa daha bi memnun olursun gibime geliyor :)
bu jantlar arabama koyduğum 3. takım jantlar kafamda bir sürü model vardı en içime sinen advan replikaları oldu. bu jantın 4*100 bi beyaz bide üstündeki rengi vardı (gri?).... jantın beyazını direk takmadıkta üstünde tuttuk sadece olmadı yani kalın kollu bişey olsaydı spoon gibi beyazı düşünürdüm bende...
jant boyama konusuna gelince arabamı değiştirmek gibi bir düşüncem var bir kaç ay içinde eğer olmazsa belki bronza boyatabilirim..
shop lu foto baya iyi :D
kullanılan malzemeye göre fotolar bana kalırsa tam bir baş yapıt... bütün ataşehirde pazar günü fotoğraf makinesi için pil arayıp, ayakkabı kutusundan tripot yapmıştık hahaha :D
Turancım jantların konusunda ne düşündüğümü biliyosun süper oldular,maşallah.. bu arabanın benden çektiğini benimde ondan neler çektiğimi allah bilir,dili olsada konuşsa:) Kazasız belasız kardeşim.
Masallah :)
Jantlar bence de rengi degisse cok daha güzel olur.
Harika yaa :D bende istiyoruuumm :(
valla canli gormesem yorum yazmadim :p :D masallahi var canli gormeyenler icin soyluorum cok sadece ve bir okadar da cok guzel duruyor cool bababinda :D
kazasiz belasiz kardesim !
gec gorduk die nie bukadar sovdun ya jdm works stickerini ben yapistirdim benim de hakkim var :D arabayi satma janlati boya cok az onler bisi istio cozemedim :D :p + tampon eki iptal olsun gerisi tamam zaten ne kaldi ki :p :D
sagoul kardesim =)
dogru binbir rica ile yapıstırdıgın sticker vardı arkada degil mi hatırladım :P
valla en sonunda sokup atacam eki o olacak sanırım...
Kazasız belasız bin kardeşim , umarım istediğin gibi olmuştur önemli olan o.
maaşallah kazasız belasız..
sade ve şık kazasız belasız...