Gelmiş geçmiş olsun kardeşim Allah yardımcın olsun..Senin gibi 106yı sevenlerden böyle güzel sözler duyunca aldığıma dahada seviniyorum:)
Printable View
CAm gibi maşallah :)
Buram buram kalite kokuyor maşallah. :)
Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın
Abi maşaallah.
Gökhan'ın aldığı ilk zamanlar geldi aklıma, Okan'ın eli değdi Gökhan'ın eli değdi, kısa süre içinde meyvesini verdi sonrada hep emin ellere gitti.
Kıymetini bilenlerde olması sevindirici.
Allah kaza bela vermesin,maşallah.
Değerini bilen birinde olması sevindirici,bu tarz Araçların.. :)
Gökhanda olduğu zamanlardan beri biliyordum bende takip ediyordum 207Rc varken niyetliydim bi anda satılmadı araç kaçırdım tabi bende:)Sonrasında aportta bekledim Rc satıldı ufak tefek sıkıntılar vardı Hallettim Allah nasip etti getirdim kapıya Gzd yi Rabbim kimin gönlünden ne geçiyorsa onu nasip eder inşAllah ben aldım çok memnunum..
Allah razı olsun sizlerden böyle güzel yorumlar alınca çok daha mutlu oluyorum böyle sayılı 106ları Dünya Mirasları Listesine almalı:D
Kış geldi havalar bozuk kapalı otoparkda yerimizi aldık:D 20-25 gündür haftada 2-3 defa çalıştırılarak hastalık derecesinde kolladığım doğrudur:)
http://i65.tinypic.com/bj7okz.jpg
Maşallah çok güzel araç :icon_tup: Allah kaza bela vermesin
Maşallah abi Allah kaza bela vermesin ne eksik ne fazla herşey kararında nazar değmesin.
Maşallah usta bu nedir ya harika görünüyor Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin çok temiz bir görüntüsü var hasta olmamak elde değil zaten :)
MaşAllah gerçekten son nokta çok iyi duruyor.
Abi maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız :)
106'da huzur buldun valla :)
Maşallah abi 106 denince akla gelen plakalardan bir araba zaten kazasız belasız
Saolasın kardeşim Allah razı olsun çok mutlu ettin beni:)
Saolasın kardeşim benim..
Ahahahahahha:) Doğru dedin be başkan kısa süreli Rs maceramdan sonra ilaç oldu:D
Saolasın kardeşim Plakamız referansımız:D
Yaklaşık 1 yıl önceye kadar 106 lara hiç sempatim yoktu.Bu fikri değiştiren ilk 106,Yiğit kardeşimin yeni sattığı HG 106 olmuştu.İkincisi de sizin aracınız.106 ya yapılacabilecek herşey var üstünde ne eksik ne fazla.Kazasız belasız gazlamanız dileğiyle,kocaman maşallah :)