vay arkadas ben daha tek parca cam fitili bulamiyorum millet bmw ye jant tasarliyor ustunede uretiyor.. Arabaya diyecek laf yok zaten kasasiz belasiz kullanin cok guzel duyor ama bir compact degil : )
Printable View
vay arkadas ben daha tek parca cam fitili bulamiyorum millet bmw ye jant tasarliyor ustunede uretiyor.. Arabaya diyecek laf yok zaten kasasiz belasiz kullanin cok guzel duyor ama bir compact degil : )
abi araba zaten çok güzel jantlarda tam Polonya işi oldu ek ye de yapalım seneye yaz german fest.e gidelim :D
Jantlara ayrı bi konu açmanız lazım bence de. Çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin.
Çok başarılı bir araç olmuş son jantlar nokta diyecek söz yok.bu jant olayı hakkında sizinle özelden görüşebilirmiyiz bu tarz bişeyler dusunuyorum
Maşallah çok güzel olmuş jant mevzusuna gelince çok radikal olmuş ellerinize sağlık..
Maşallah aracınıza.. Çok güzel duruyor. Ayrıca son takmış olduğunuz jant, lastik inanılmaz güzel olmuş. İyi günlerde kullanın inşallah.
Jantlar aracın duruşunu değiştirmiş maşallah..
Jantlar ve deriler efsane. Maşallah.
bugün jantları canlı canlı gördüm çayını içtim sabah Yekta Abi'nin jantlar efsane olmuş cidden:)
Teşekkürler. Öncelikle şunu belirtiyim jantları kendim yapmadım. Arkadaşım/ortağım Murat Omurzak'la beraber yaptık. Kendi markamızla %100 Türk malı parçalı özel tasarım jant üretme hayalimize adım adım yaklaşıyoruz. Jantlar tüm dünyada kullanılan 3 parça jantlardan farklı değil. Güvenlikte hiçbir sıkıntı yok. Drift arabaı için ürettiğimiz jant bile var. Yanlarken sorun olmuyor yani :)
Teşekkürler. Umarım hayaliniz gerçek olur :)
Teşekkürler :)
Teşekkürler :) Compact'ı da çok severim, severek kullandım ama e34ün yeri her zaman ayrıdır benim için :)
O günler de gelecek inşaallah kardeşim. Senin de emeğin büyük arabada ve fotoğraflarda. Çok teşekkürler :)
Teşekkürler :) Yönetim hoş karşılamaz diye konu açmadım jant üretimi için.
Teşekkürler. Tabiyki görüşebiliriz :)
Teşekkürler :)
Eyvallah kardeşim, teşekkürler :)
çok güzel yakışmış,maşallah,kazasız belasız sürüşler,arabada çok düzgünmüş.
Yine yapmışın yapacagını.. :)
Maşallah araçtan çok jant konu olmuş gibi, ama olmasıda gerekli gibi . Diğer çalışmalarınızıda yakın zamanda görmek isteriz. Kolay gelsin.
Kt 4 ler duruyormu talibim kendilerine :)
masallah cok guzel olmus kazasiz belasiz surusler..