C2VTS Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar ben sıkı bir BMW'ci olarak 2. 159 uma sahibim bu farklı bir hastalık gerçekten ,çokta memnunum ayrıca sizde çok güzel yazmışsınız .Ben sadece bir kaç eksi yanını yazmak istiyorum artılarının hepsi yazılmış gibi zaten. çok eksisi olmayan bir araç bana göre .
Sizinde yazdığınız gibi saklama alanları yetersiz yada yetersiz değilde dar ve şekilsiz .
Direksiyon turu gerçekten çok kısa bu park manevralarında sizi zorluyor daha önceden bmw özelliklede mercedese binmiş iseniz gerçekten dönmüyor manevralarda ama bu konuda sadece parklarda negatif olarak eleştirilebilir bunun dışında direksiyon turunun kısa olması ciddi bir sürüş keyfi sağlıyor ve arabaya ve direksiyona hiç olmadığınız kadar hakim oluyorsunuz şerit değiştirmelerde sollamalarda boyutları zaten uygun olmasada geniş yerlerde ufak tefek makas atma girişimlerinde direksiyonun turunun kısa olması inanılmaz bir sürüş zevki sağlıyor .
Aracın sahip olduğu Bi-Xenon farlarda farlar kapalıyken çalışması için ve farlar açıkkende merceğin aldığı elektrikle perdeleme hareketine yetişemediği veya yetiştiği her durumda sarı(halogen) ayrı bir selektör yanıyor .
Kitlenince aynaların katlanmasını çok isterdim sanırım bunun beyinden bir gizli özellikle açılması mümkün değil .
Son olarakta benim ilk arabamda anahtarın kilitleme tuşuna basıldığında camlar kapanıyordu ve açma tuşuna basıldığında açılıyordu ancak bu aracımda kapanma fonksiyonu yok açılıyor açmaya basıldığında sadece .sanırım o açılabiliyor beyinden .
Yazıyı çok beğendiğimi söylemek isterim bu arada sadece kusurlarını yazdığım için yanlış anlaşılma olmasın aracımda aşırı derecede memnunum verdiğiniz paranın karşılığından çok daha fazlasını veren bir otomobil .
Size özel mesaj atıyorum abi size danışmak istediğim bazı şeyler olucak .