maşallah Allah kaza bela vermesin güzel günlerde
Printable View
maşallah Allah kaza bela vermesin güzel günlerde
Tipine rengine esasen her şeyine hayranım bu arabanin.maşallah.
emre hayırlı olsun kazasız belasız
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
Bu araçlari pek ekonomik kullanmamak ve kesinlikle ekonomi beklememek lazim kitapçiğinda bile günlük kullanimlarda kesiciye girilmesi gerektigi yaziyor die biliyorum hayirli olsun tekrar
maşallah çok güzel bi tercih yapmışsınız kazasız belasız günlerde kullanın
maşallah kazasız belasız , rx8 alınca 106 yı ihmal etmeyelim lütfen :)
Kazasız belasız maşallah
Maşallah hayırlı olsun merk ettiğim bi araç rx8 bir kullanıcı olarak yakıt tüketimi yağ tüketimi gibi bi olay varmı motor durumu biraz daha görsel bişeyler katmayı düşünüyormusunuz vs :)
Aldigimdan beri kapisini acmadim desem yalan olmaz iyice test etmedende soylemek istemiyorum yanlis yonlendirmemek adina
Ama zamanlar denedikce deneyimlerimi paylasirim.benden daha eski rx8 kullanicilari var onlar yardimci olabilir
Maşallah bu sedefli kırmızısı çok güzeldir RX'in. Bizde de aynı rengi vardı, sevdiğim arabadir
Ama yakıt çok iyiymiş biz karışık kullanımda 75-80 arası yakıyordu :)
Yag yakiyor ancak bu hata veya kronik sorun degil bu motorun calisma prensip inden oturu yag yakiyor normal birsey wankel icin bagajda delixia marka yag bulundurup 1000 km 1500km de bir kontrol etmek eklemek lazim iyi bakildiginda uzun yillar boyunca saglikli binilebilir
Bu arada hayirli olsun araciniz tanidikca daha cok keyif alicaginizdan eminim
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız .
Maşallah, çok güzel araç :) Aynı model, aynı kasa, aynı rengi paylaşıyoruz (y) Birbirimizden göreceğimiz çok şey olabilir
Evet arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum aracım full stock ve bugüne kadar herhangi bir işlem yapılmamış onunla da alakalı olabilir aracın yakıt değerleri
özellikle istanbul trafiğinde kullandım cumartesi günü 3 saatte Tuzla-Bakırköy yaptım full depo çıktım yeniden fulledim 0,55 TL yaktım
trafikten çıkıp Edirneye gittim geldim otobanda min 150 max 230 km/h çıktım (umarım radar yoktur yolda) ve yine 0,55 TL yaktı depoyu yeniden fulleyip 365 km yol yaptım ve tam 212 TL ye yeniden fullendi 0,58 civarı yakmış.Havalardan olabilir benzine gelen 0,14 kuruştan olabilir emin değilim.
umarım açıklayıcı olmuştur
Tüketim değerlerin baya iyi tabi arabanın stok olması ve de kondüsyonunun iyi olması sebebiyle, sık sık redline yapmayı unutma kurum bağlamasın uzun süre sorunsuz kazasız belasız keyifle binersin umarım