Yok makinayla cekerken ondan bahsettim
Printable View
Tekrar yazayım :D
Coil kanat karbon kaput ile ateş eder :D
Selamlar
coil ve spoiler düşünüyorum arkadaşlar..Fikirleriniz nelerdir?
Araç şuan serviste olduğu için onlardan haber bekliyorum yarına kadar netleşecek öyle bir durum olursa coilleri alıp serviste taktırıp öyle çıkaracağım
sanırım Spoileri yurtdışından getirtmek zorunda kalacağız bu ikiliye ilave spacerlerı taktıracağım bagajda duruyor ve noktayı koymak istiyorum
Benim her açıdan çok beğendiğim ve sevdiğim bir araç sadece bu vankel olayı düşünüdürüyor.
Herkes de aynı korku var ama bakımlısını bulup aynı şekilde bakıldığında bir sorun oluşmuyor..Bakımlısı denilince de extra birşey değil belli başlı kuralı kaidesi yağı suyu var hepsi bu.Yoksa ki her binişten sonra araca extra birşey yapmıyoruz.Bende korka korka aldım ama bir çoğu şehir efsanesiymiş onu anladım.
Tabi önemli olan ne için alınacağı.Ben deli gidi gazlar roll kovalarım derseniz beklentileri pek karşılamaz çok iyi deli gibi yürüyen bir araç değil ama onun dışında spor bir araba olmasını beklediğiniz istediğiniz her donanım ve keyif mevcut.Allah gönlünüze göre versin kısa sürelide olsa binilip denenmesi gereken bir araç olduğunu düşünüyorum.Satıp mx5 alacaktım onun planlarını yapıyordum ama buna daha doyamadığım için vazgeçtim.Beni bıraktığı yere kadar devam :)
Abi arayan soran aracı isteyen yok mu ? Sen dahil birçok rx-8 aynı şişkin fiyata aylardır ilanlarda duruyor da, düşmeyecek mi piyasası ?
Bu kesici sen nasıl bi trollsün ya_?
kesici akp hükümeti düşünce fiyatlar inecek sen şimdiden paranı biriktir
Hocam fiyatlar yükseldi diye laf edenlere takılmayın, aslında araba ederini buldu, ben 4 yıldır her rx sahibine her fırsatta söylüyorum ucuza satmayın çok üzülürsünüz diye, sizde çok acil durumda değilseniz satmayın ucuza birde coilover konusunda, eğer pist kasmayacaksanız bence coil yerine HR 4.5 cm yay alın tam kararında basıyor ne eksik ne fazla, geri kalan paraya da kanat vs alırsınız.
Kanat olarakta APR GTC-200 den şaşmayın.
Insan tipini boyle acik edebilmeli tebrik ederim
Abi 11 yıldır forumdasın, muhtemelen en eski üyelerdensin, belki niyetlisindir o yüzden bu kadar asabisindir diye düşünüyorum. Allah'ıma bin şükür Rx alıcak param da durumum da var ama konu benim maddi gücüm değil burada. Yeri geliyo insanları güldürüyorum yeri geliyo bana sinirleniyosunuz ama ben burada ''Piscocuk'' abiye normal bir soru sordum, onun üzerine gelmiş burada geniş ol paran yetmez vs vs gibi liseli ergenlerin kavga da kullandığı tümceleri gelmiş bana yazıyorsun. Bu sözleri espri şeklinde söylesen amenna her türlü şakayı ve espriyi kaldırırım ama gelmiş burada bana geniş ol diyorsun. Birincisi geniş olmanın anlamı nedir, ikincisi insanların maddi durumları kötü olduğu zaman diğer kimselerle de alay ediyormusun çok merak ediyorum.
Kimsenin malina pay bicmemeyi ogrenemediysen konusmayacaksin burada. O adam o arabayi zaten ilandakinden fazlaya maletti. Emsallerine gore rakam yazmis aceleside yok bekliyor, bundan sana ne ? Sen zaten forumda herkesce bilinen birisin ama kendini gizliyosun, yazdiklarina yonetimde nedense birsey demiyor anlamista degilim. Herkes senden rahatsiz bunu bil. Biz adama hakettigi gibi davraniriz, onu ogreneli cok oldu
Kesici bak onca konuya msj yazdin onca konuma yorum yaptin seni kaale alip cvp vermedim
Suanda da istanbul trafiginde isinde cikilmayacak islerle ugrasiyorum seninle cidden ugrasamam. Git otede oyna iyi bile olsa yapacagin yorum bana yapma. Ciddiyim
Kendimi gizliyorum derken ? Bu benim ilk üyeliğim foruma ve daha öncesinden de misafir olarak yıllardır takip ediyordum. Kimseden de kendimi gizlemiyorum kaç kere de ö.m. yoluyla İst konaklamaya gelenlere yardımcı oldum telefonla bile görüştük, kimseden saklanacak bir halim yok. Benim postumda aracın fiyatını yüksek yazmışsın vb tarzı bir üslup kullanmadım ki, bikaç ay önce tek gecede piyasa arttı ve araçlar satılmıyor sadece piyasası düşecekmi düşmeyecek mi diye sordum, benim yazdığım bu tarafa çekilebilecekse eğer ben böyle birşey demek istemedim, artı olarak bu forumda senin bana yazdığın gibi ne kimseyi kırdım ne de kimseye kötü bir sözüm olmuştur, çıksın birisi desin ki bu kesici bana bu tarz kötü laf söyledi veya benim şahsıma hakaret etti desin çıkıp özrümü dileyeyim.
Abiler eyvallah kusuruma bakmayın sizler haklısınız.