bicak gibi masallah ozenti diil farkl bir arac olmus.hayirli ugurlu olsun kazasiz gunlerde bin.
Printable View
bicak gibi masallah ozenti diil farkl bir arac olmus.hayirli ugurlu olsun kazasiz gunlerde bin.
maşallah. güle güle kullan.
çok güüzel olmuş bence ama jantlar biraz daha iyi olabilrdi jdm tarzında felan 9numara :)
begendim hatta cok begendim diebilirim tek göze batan kısım arka tampon onun dısında muhtesem.
özellikle stoplar ve siyah tavan olayı kopartıyor kazasız belasız ;)
Bugün tem kurtköy istikametinde gördüm yanlış hatırlamıyorsam eğer gördüğüm araç buysa arkadan çok güzel gözüküyodu..Resimlerdeki kadar abartılı durmuyo yolda giderken..Umarım karıştırmıyorumdur arabaları :)
Kazasız belasız..
bi eksiği var önde plaka yok polisler başınız derde gircek:D:D:D,bide arka plaka kare olsaymış daha hoş dururmuş
Maaşallah .
herkesin yorumları için çok teşekkürler..
çok uğraştın kemal çok helal olsun sonunda bu kadar çekici duran bır el4 yaptın yaaaa.
kazasız belasız inşallah
saol erdinç abi neler çektiğimi sende biliosun
maşallah seninki de bir acayip olmuş... antalyaya gelince bi tur istiorum :D
kazasız belasız neonlardan kurtulalım ....ben body kıt sevmıyorum ama tampon hoş olmus az daha basıklık yakışır:)sıyaha boyayabılırsın jantını
Güzel olmus kazasız belasız
neonlar sadece var olsun diye var yakmıorum bile...
basıklık konusuna gelincede bu hali bile bazen çok sıkıntılar yaşıorum daha basmam yanii.. ztn bi kaç kişi binince arabaya yerdesin...
jantlarda yeni sayılır daha ilerde belki olabilir... ama siyah boğar... füme yada bronz
Çok güzel Maşallahı var :) Aynı tip civic görmekten gına gelmişti :)
Emek var ve saygı duyarım ama ön tampon biraz abartı olmuş bana göre ama sen kendi zevkine göre yaptırdığın için güle güle kullan arkadaşım :)
teşekkürler nime ve speedman
resimler görünmüor...