Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.Müsait bir zamanda tüm detayları paylaşıcam :)
Görüşmek üzere..
Printable View
Jantlar çok yakışmış gerçekten. Maşallah . Kazasız belasız.
Merhaba,
Bende de İ20 Troy vardı, alakasız araçlar olabilirler fakat ben önlere 195/45/16 arkalara 205/45/16 takmıştım ve hiç sürtme sıkıntısı yaşamadım, aracım orjinal jant ve lastiğinden daha yere yakın oluyodu. 205/45/17 takıcaktım olmaz dediler sırf öyle dediler diye takmadım ama keşke taksaymışım diyorum :) Ben 17 kaldırcağı kanaatindeyim, denemekte fayda var.
sa kardeşim,
Lastik ölçüleri 205/40/17 jantlar 8,25 ofset. Sürtme olayı ani frenlemelerde değil de araba doluyken yüksek süratte çukurlara girersen hafiften sürtme yapıyor ama ne janta ne de tekere herhangi bir zararı olmuyor.Yanlış anlaşılması bu ölçülerdeki jant ve lastik ile çukura düşmekten bahsetmiyorum.O zaman durum biraz değişir. :o
Sen ustalara bakma.Çoğu işten kaçıyor.Jantları internetten beğendim,lastikleri de bir arkadaşımın tavsiyesi ile Kumho Ecsta serisinden aldım.Maşallah çok memnunum.Gerçi balansı henüz tutturamadık ama o da olur zamanla :)
Araba da çok emek var.Fiyat malesef veremem.Çünkü çoğu aklımda kalmadı.
Yine de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Not ettim, muayenede sıkıntı çıkmadı mı ön arka farklı?
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Hangi ürünlerin uygun olduğunu bilelim yeter, dediğim gibi 17" jant deyince gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi bakıyorlar insanın asabı bozuluyor.
Yakıt konusunda sıkıntı var mı 10lt'yi geçiyor mu?
Birde tam anlayamadım ama yay var mı araçta?