poloda 2 kişimi 3 kişi mi var ancak stock polo yu geçemiyordu 230 hp bmw ler 1 kasa ve 3 kasa denemelerimizde
belki poloda bir problem var,
maşallah araçlara kazasız belasız sürüşler
Printable View
Güle güle kullanın aracınızı gerçekten çok güzel :)
Şehir efsanesimi bilmiyorum 316i ile 320i arasında cooler farkı var diyorlar ne kadar doğru?
Maşallah, ben 316 ları atmosferik 320 leri turbolu diye biliyordum, ikisi de turbolu demekki, 136 hp den 235 hp ye mi çıkardınız?
BMW mize koca bir Masallah diyelim, cok guzel guc almissiniz musait oldugunuzda benim 320d ile denemek isterim.
Maşallah kazasız belasız kullanın rengi duruşu her şeyi çok hoş.
Babama demistim .3.20ied almadan önce:)
Dinlemedi simdi sen yolda yakalasan saplarsin yani
136 200 kusurlere gelmesi müthiş
Maşallah aracınıza renk seçiminiz başarılı bmw de en çok yakışan renk.
Tesekkurler
Tesekkurler, polo 2 kişi, bmw 1 kişi, fakat bmw de sadece yazaılım var, polo stock.
Parca nolardan da kontrol edildi, birebir aynı. Tesekkurler.
Dedigim gibi 2 side birebir aynı, sadece yazılım farkı var.
Cok tesekkurler, ne zaman isterseniz, hem de tanışmış oluruz.
Cok tesekkurler.
Haha, trafikte gazla hiç işim olmaz, bombos yolda basıyorum.
Tesekkurler.
Janltarımı ölçtüm 225mm çıktı, ozaman spacer alayım bende, teşekkürler
stgx markasını hiç duymadım , güvenilir midir ki , spacer şakaya gelmez.
çok güzel maşallah
maşallah aracınıza. M paket ve estoril mavi mükemmel bir kombinasyon oluyor f30 için. şanzımanda herhangi bir sıkıntı çıkarıyor mu? 130nm tork artışının zarar verebilir mi onu merak ediyorum.
Yaklaşık bu kombinasyonda 100-200 ve 0-100 ne cıkıyor bakabildinizmi
Valla benimle beraber birçok kişi taktı aracına, şu ana kadar bi sıkıntı olmadı, sadece rot ayarını biraz bozdu, balanstan sonra hiç titreme vs yok.
Tesekkurler, N20 makinelerde de aynı sanzıman var, (f30 328de), torkları std olarak 350 nm, sıkıntı olmayacaktır.
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.Bu araçlar ciddi anlamda çok güzel ve dikkat çekiyor rengide bu aracı kusursuz hale getirmiş..
maşallah renk çok guzel kazasız belasız
Masallah araciniz cok guzel, benzer setup ben de dusunuyorum . Bu arada hr spacer dusunen varsa mesaj atsin on arka 15 mm spacerlarim var kullanilmis. 230 bglik araba stock poloyu gecemiyorsa belli ki bmw de bi sorun vardir, plasebo etkili yazilim atilmistir, bu kadar fanatik olmayin, cipli bmwye gerek yok 3 kisi binin poloya ben de uzatayim poloyu stok 118 le. Cth ibizayla denedim hic oyle olmadi 190 sonrasi tikaniyor bmwye gore. hayir coolerlari ayni, 320d de buna dahil.
316 kaca mal oldu acaba gayet guzel duruyo. guzel tercih. gule gule kullanin