Masallah kanka kazasız belasız .
Printable View
Masallah kanka kazasız belasız .
Maşallah faruk güzel dokunuşlar olmuş
arabanız çok güzel maşallah kazasız belasız kullanın yaptığınız her araç çok güzel yerinde dokunuşlar yapıyorsunuz sizi tebrik ederim faruk bey
Faruk hocam maşallah kısmet olmadı benim puntoyu sana getirmek... kazasız belasız binmen dileğiyle
saygılar
Aracınıza maşallah hocam.Göğüs yolcu hava yastığı kısmında sizin araçta da defarmasyon var gibi geldi bana bunun değişimi için girişimde bulundunuz mu?
Allah razı olsun hocam, herşeyde bır hayır vardır dıyelım..
tşk ederım Alı bey, bu aracı almadan once 3 farklı ıl'de 3 farklı puntoya baktım ve ılk baktığım şey ıse bu kasalarda kronık olan goğus çatlağıydı..
hangı fotoğrafa ıstınaden bunu dedığınızı anlamadım ama konsolumda ne bı şışme ne bı çatlak var, emın olun gorebıleceğınız en temız konsol hatta en temız arac desem yerıdır..
bu tarz konularda prosedür hakkında bılgı almak ıstıyorsanız herhangı bır Fıat servısını arayıp bılgı edınebılırsınız, aracınız kaç model olursa olsun kaç bınde olursa olsun sorgusuz sualsız ucretsız değışım yapıyorlar..
ışık yanılgısı oldu demek ki, aracınıza tekrar maşallah, bende de t-jet var ufak bir çatlak oluştu başvurduk onayı geldi, olur ya haberiniz yoktur diye uyarmak istedim. Punto beni de şaşırttı 3 senedir severek kullanıyorum, kazasız - belasız sürüşler.
kronık sorun olduğu ıçın mecbur değışım yapıyorlar yoksa Fıat'ın ıyı nıyetıne kalırsa pek değışeceğını sanmıyorum..
Fıat'ta tanıdık olduğu ıçın pek sorun yaşamıyorum, sıfırken boya korumasını yapan ustadan teslım eden satış elemanına kadar herşeyı kalem kalem gorebılıyorum..
baktığım tum aracların seceresını dokturmuştum, bı tek bu aracta goğus değışımı yapılmamıştı.. :)
ben çok aramıştım zamanında istanmbulda -1 kattan garajdan çıkartmıştım aracı faruk kardeşim hakkını verdi maşallah.
kazasız belasız.
iyi sürüşler.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, açmış olduğum Punto konusuna etiketlemişti bir arkadaş sizi. Gerçekten çok beğendim, sade ve şık bir makina olmuş. :)
Maşallah kanka allah kaza bela vermesin 2 aracada. Jantlarını çok beğendim satarsan falan haberim olsun olurya bişey denk gelir alırız :)
amin Allah razı olsun, sadelık güzeldır beğenmene sevındım.. :)
amin kanka, Allah hepımızı kazadan beladan korusun..
jantlar senın arabada Renault Sport esıntısı yaratır :) ama satma düşüncem yok, arabayı satınca üstünde gıder.. :)
Maşallah çok başarılı bir iş çıkarmışsınız. Allah kaza bela vermesin.