Merhabalar dün yeni resimleri yüklemiştim,fakat silinmiş hepsi eski fotolarda mevcut değil elimde mecbur yenileri yüklüyorum![]()
Merhabalar dün yeni resimleri yüklemiştim,fakat silinmiş hepsi eski fotolarda mevcut değil elimde mecbur yenileri yüklüyorum![]()
Konu batu35 tarafından (19-03-2017 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.
Maşallah aracınıza. Jant dışında herşey yerli yerinde
masallah diri gercekten, ancak ben ilk janti simdikinden daha cok begendim. zevk renk meselesi tabi..
doayen!
maşallah plakalar beşiktaş baskı app olsa, jantlar japon olsa mugen enkei spoon vs gibi egzoz ucu da minimize edilse daha hoş olabilir.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Masallah aracınız cok guzel jantlar bi degisik geldi daha once hiç bi civicte görmediğim için kazasız belasız![]()
km si şaka gibi nadir kalanlardan gerçekten![]()
jantlarda yakışmış nacizane fikrim aynalar spoon olup gövde rengine boyansa bir tık daha atağa geçer aracınız güle güle kullanmanız dileğiyle.
epeydir foruma giremiyordum vatani görevimi yerine getirdim bir ufak güncelleme olsun ön ve arka eki değiştim mugen spoiler taktım ön tarafı biraz daha indirdim sırada warex ve headers taktırmayı düşünüyorum
Konu batu35 tarafından (19-03-2017 Saat 09:22 ) değiştirilmiştir.
Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Nacizane görüşüm diğer ek daha iyi duruyordu. Bu biraz kaba kalmış. Spoiler yakışmış. Nazar değmesin.
Maaşallah Jantlar dışında çok beğendim.kazasız belasız kullanmanız dileğimle.
Öncelikle hayırli olsun diyelim. Sonra spoiler degisik ve guzel bir hava katmis diyelimjantları bende yakistiramadim arabayi cok kapatmis. Vti janti daha guzel olur. Maşallah
Life is Too Short To Stay Stock
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)