Sonunda konumu güncelliyorum, bütün fotoğrafların linkleri öldüğü için konuda tek tük fotoğraflar kalmış oyüzden temiz bir başlangıç yapalım
Öncelikle arabanın hikayesi çook uzun zaman dayanıyor, 1993 yılından beri ailemizin bir parçası ve resmen içinde büyüdüm diyebilirimilk okul 3 e giderken bir gün babamın beni arkadaşımdan bunla almasıyla başladı birlikteliğimiz.
Babam
Eskiden bütün tatillerimize bununla çıkardık, hatta bu fotoğrafta o tatillerden birine ait.
2000 yılında çakilmiş bir fotoğrafı
2003 te toplanırken tavanın deri olmasındna vazgeçtik ve şerit çekmeye karar verdik. Deri gerçekten arabayı çürütmekten başka bir işe yaramayan bir özellik olduğu için bence hakikaten doğru bir karar oldu.
Vee ehliyetimi aldıktan sonra arabanın bana verilmiş olması tarifsiz ibr mutluluktu. O günden beri dış tarafı olabildiğince standart kalmak üzere gerek motor, gereksede yürüyen ile ilgili keyfimce iyileştirmelerde bulundum.
Tabi bu süre içinde arabanın motoru kurcalamadım değil.
Weiand stealth emme manifoldu
Edelbrock 750 cfm karb
Headers
Ateşleme
Buji kabloları
Traction barlar vs
Klimayıda iptal ettim tabi tonlarca malzeme çıktı.
Bundan 2 yıl sonra gayet soft bir egzantrik takıldı Summit markaydıbaya baya ucuzdu
Şanzımana shift imrover kit taktım vites geçişleri baya iyileşti.
Tabi bu güç bize bir noktadan sonra yetmedi sanırım 1 yıl sonrada
64cc world industries silindir kapakları takıldı. Sanırım en eğlendiğim zamanlar bunlardı. Gerçekten çok keyifli gidiyordu.
Bütün takılanları hatırlamıyorum eski bilgisayarımda kayboldu gitti liste.
![]()