Abi ben çok sık görüyorum aslında canlı görmek çok daha güzel çünkü maşallah ok gibi.
allah bizlerede nasip etsin güzel günler de kullan...
Printable View
Abi ben çok sık görüyorum aslında canlı görmek çok daha güzel çünkü maşallah ok gibi.
allah bizlerede nasip etsin güzel günler de kullan...
Maşallah araçta yapılanlarda çok güzel
e46 compact daki kalite aynen devam ediyor :)
Maşallah 4 4'lük olmuş. Kesenize zevkinize sağlık. Renk olsun yapılan işlemler olsun herşey tam kıvamında.
Bir şey sormak istiyorum, yeni difüzörde egzoz başlıkları aynı yerlerde mi? O kadar egzoz yaptıktan sonra tekrar yeni difüzöre adapte etmek iki iş olur çünkü.
Tekrardan maşallah, nazar değmesin. Güle güle kullanın.
masallah sizin araçlar özenli oluyor. bu rengi çok severim araçta güzel olmuş kazasız belasız diyelim.
Herkese teşekkürler,
Difüzör aynı sadece dış görünüşü farklı, egzozla tekrar uğraşmayacağım :)
Maşallah emeğinize,sabrınıza sağlık.
Renk zaten 10 numara;bayrak sevgisi tabiki Bambaşka ama ön kısımda pek olmamış gibi..
Bu Araçlarda si serisinin jantlarını çok seviyorum..benim Aracın lastik ebatlarına büyük diyordum birde :)
Kazasız belasız kullanın..
Maşaallah çok güzel. Yapilan her uygulama kaliteli ve güzel olmuş. Allah kaza bela vermesin.
lapsekiye iş için her hafta geliyorum kısmet olursa bi gün Çanakkale'ye geçersem aracınızı görmek isterim bu aralar bende fena şekilde 3.20 d bmw ye takmış durumdayım :)
Tekrar maşallah aracına
Buyrun gelin beklerim, yerim kolay emniyet müdürlüğü karşı çaprazında Çanakkale'de. Gelmeden mesaj atarsanız buralarda olurum :)
Maşallah kazasız belasız ben jantları çok yakıştırdım..
Sağolun arkadaşlar, zevkime göre yapmaya çalışıyorum, daha iyileri sizlerin olsun inşallah :)
Zevkli biriymişsiniz araç çok güzel görünüyor. Bayrak detayıda ayrı bir güzellik katmış.
Keko makinelerden sonra, böyle zevk işi bmw sedan görünce kafam açıldı abi tebrikler. Kazasız belasız.
Maşallah, + ları ile güzel duruyor. Kazasız belasız.
Allah kaza bela vermesin, Maşallah :)
maşallah ışık abi gerçekten de çok dikkat çekici ve kaliteli bir iş çıkmış ortaya :) merak ettiğim birsey var...araç stock olarak 184 lük mü?
Evet 184'lük.