sadece parça değişimiyle çevrilebiliyor ama eski kasası makyajlısından daha albenili olan nadir arabalardan megane coupeler bence :)
Garip gelecektir belki ama bir güncel çekmek istiyorum aradan geçen zamanda yaşadıklarımdan mütevellit. Belki bilenler vardır adanadaki er plaka rs i almıştım. RS sevdasına sebep eski aşkımı satışa getirdim :) Sonra rs 1 gün sonra yatak sardı. yaptım bir daha sıkıntı çıktı sübap kaynaklı. Maddi manevi rs ten soğuyunca sattım. Arada bir müddet arabasız kaldım. Akabinde arabayı sattığım asker arkadaşım forumdan @mehmetrs bana arabayı geri istermisin diye sordu :) Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz hesabı bulup buluşturup arabamı geri aldım. 3 yıl araç alıp satmaya tövbeliyim :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/921/jzSbzH.jpg
o zaman yeniden hayırlı olsun:)
Siz ayrılamazsınız :D
Daha da macera aramayın bence :)
Gerçekten çok sevindim vallahi, daha da satmazsın heralde abi. Hayırlı uğurlu olsun.
Tekrar hayırlı olsun :) Bu 3. alışınız oluyor öylemi :)
Aynen3. ye aynı arabayı almış oldum. Birazda eşimin maviş de maviş diye sayıklamaları etkili oldu :)
Tekrar tekrar Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız günlerde kullan inşallah :)
Ne zaman bir satılık yada alınık f7r görsem kesin pulat diyorum ve yanılmıyorum. :D Hayırlı olsun bunu ne zaman satıyorsun tekrardan? :D
Abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin geri gelmesi sevindirici. Ne zaman deniyoruz Flash la :)
Flash beni çok geçer beh :D Açıkçası çok uzaklara gidemiyorum Kaan ama yolun silivri dolaylarına düşerse ne zaman dersen deneriz :)
gökhan abi tekrardan hayırlı olsun
Çok sağolun dostlar. Tenekeler bahanesi işin gelenin başım üstünde yeri var. Videolu videosuz aman o ciğersiz aman bu yürümüyor yorumlarını takmıyorum o egzoz bağırdığında verdiği mutluluk yeter typer ferrari fark etmez her türlü çıkar denerim amacı eğlenmek olan herkes ile :)
Ha bir de şöyle gitmeli böyle etmeli diyen bikaç arkadaş vardı vaktiyle yıllar evvel. Bu sözlerim onlaradır haricinde kimse alınmasın ;) Şöyle minik bir anekdot var. Bu arabanın motor conta değişimi haricinde anahtar değmedi. Fabrikadan nasıl çıktıysa öyle. Belki uçup kaçmıyor ama sizler fındık gibi motor kırarken mütevazı kendi halinde her gün neredeyse bi ince yoklanarak kullanılıyor. Allah kimsenin yüzünü düşürmesin daha iyileri hep başkasının isteyenin olsun bu günümüze binlerce şükür.
MaşAllah Allah kaza bela vermesin
Tamamdır abi problem değil bi arada çağlar abiyi ziyarete gelicez zaten o zaman haberleşiriz yüzyüze de tanışmış oluruz hemde. nereye geçiyor yav flash bu :D
Tamamdır kardeşim gideceğim zaman haberleşiyoruz birlikte gidiyoruzz o zaman.
Abi her araba yürüyecek diye birşey de yok zaten önemli olan severek binmek zevk almak. Bi tane f7r denemem var şimdiye kadar aracımı geliştiriyoruz gün geçtikçe zaten ki geçilsemde çıkar denerim ne olacak dediğim gibi önemli olan zevk almak zaten.