maaşallah jantlar güzel olmuş ama aracın basılırsa çok daha güzel olacaktır. Espli Era mı_? dizel mi_?
Yerınde hareketler. Lıp ıster ama zevkıne kalmıskazasız belasız
Maşallah aracınız güzel lip ve egzoz ucu ile çok daha iyi olucağı görüşündeyim kazasız belasız inşallah![]()
Eyvallah arkadaşlar.lip için bakıcaz artık![]()
Maşallah güzel olmuş ama jant tercihinizi blue yada i20 16" janttan tercih etmenizi öneririm.. üzerindekiler kaç inc bu arada?
Asıl sancı uyandığında..
era dizel kalbe zararmotor stock mu ? biraz gıdıklayarak acayip atar yapabilirsin gelene geçene
Maşallah bu arada dış modifikasyon gayet şık, ankara da bir çok yapan var ön H logoyu iptal edip kaputun içe kavisini iptal ediyorlar yada kaputa dokunmadan panjurda iptallere gidiliyo çok yakıştırdığım bir şey tavsiye ederim.
MaşallahTavan Barları Olsa Bence Ayrı Estetik Bi Görüntü Katar
![]()
PSA Brother's
Ooo çok iyi olmuş, elinize sağlık, ben de era kullanıyorum, gayet memnunum, farından jantına uzun zamandır aradığım görüntü, lastikler 205/40 sanırım, araba yüklü iken ya da yüksek süratte ani frenlemede sürtme yaşadığımız oldu mu hiç?
Böyle bir dönüşümü ben de yapmayı düşünüyorum ama ne jant bulabiliyoruz ne de deneme yapabileceğimiz bir yer, bu arabaya 17 olmaz diye bön bön suratımıza bakıyorlar malesef
bu tarz işleri yapabileceğim yer-fiyat buradan ya da özelden görüşebilirsek sevinirim, selamlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)