Merhaba arkadaşlar, eski aracımı aranızda bilenler vardır çok sevmeme rağmen bi 4x4 hevesi uğruna cliomu satmıştım. Peşine 2 tane ticaret maksadıyla araba alıp sattıktan sonra sıra subaruya gelmişti. Hesapta pazar günü yola çıkıp subaru almaya gidecekken bi gün öncesine internette gezinirken bu arabayı buldum. Sahibini aradım geldi arabanın içini dışını temizliğini sağını solunu beğendim. Sonrasında herkesin alma demesine rağmen komple ekspertiz yaparak arabanın evveliyatının temiz olduğunu hiç bir sıkıntısı olmadığını öğrendim ve kendimi bir anda noterde buldum. sürdükçe yaşadıkça anlıyorum gerçekten keyifli araçmış bu 4x4 ler özellikle karda çamurda. Aldıktan hemen sonra dayanamayarak arabayı alçattım bakımlarını yapıp çift kafa replika warex taktırdım. Şu an keyifle biniyorum, fakat coilover yaptırıp önünü biraz daha düşürüp güzel bi jant lastikle kombin edesim var kısmet olursa. İki üç tane daha eksiği var kafamda onlarıda hallettikten sonra prof resimlerini yükleyeceğim, maşallahınızı esirgemezseniz sevinirim.
İlk arabam CLİO 1.6 RXT
Golf IV 1.8 20 V 4 Motion
Bonus : 50 cm karda alçak olmasına rağmen banamısın demiyor. Yer Zigana dağı