Masallah kardesim kazasiz belasiz.pacaliklar siyah olsa daha iyi olurdu sanki.
Printable View
Masallah kardesim kazasiz belasiz.pacaliklar siyah olsa daha iyi olurdu sanki.
Allah nazarlardan esirgesin hayalimdeki araç, ve hayalimdeki renk herşeyle Maşallah gerçekten bittim aracınıza Allah nazarlardan kem gözlerden esirgesin.. :)
maşallah kardeşim herşeyiyle nokta bir ep3 ;) jantları çalıcam ama :D
Maşallah, kazasız belasız, paçalıklar göze batıyor fakat.
maşallah keşke hepsine böyle bakılsaydı millet olarak arba yıpratmakta ilk sıradayız
Maşallah eski sahipleri tarafından özenle kullanılan güzel bi ep3 paçalıklar bu ara moda sanırım bende beğenemedim.
Kaput walker lip mugen kanat kombinasyonuna çift çıkış varex çok uslu kalmış :) HKS tarzı yada oem tek çıkış varex daha güzel olur bence..
Hayırlı teskereler :)
maşallah gayet çekici ama paçalıklar değişik olmuş ayrı bir hava katmış bence eksi yönde.rpf ler daha çok yakışmış kazasız belasız
Hayırlı Teskereler Okan
Kng gerceken cok guzel bır araba derlı toplu kazasız belasız ınsallah geldıgınde agız tadı ıle bınersın
bu pacalık modasını ben pek begenmıyorum bence hıc yakısmıyor ep3 e pacalıklar harıcınde aracın kusursuz :)
paçalıklar ve abartılı spoiler harici çok iyi duruyor masallah
Tesekkurler beyler saolun iyi dilekleriniz icin
Maşallah çok başarılı bir typer tebrik ederim hayırlı teskereler
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim..
Maşallah okan hayırlı teskereler
Maşallah okan süper olmuş EVO jantları zaten hasta ediyor beni..
Maşallah allah kaza bela vermesinn ep3 candır hele kırmızı ise bambaşka... rpf1 ler ile bi ayrı duruyo sankii :o
paçalıklar çok güzel olmuş bence,güzel günlerde kullanın
Maşallah Kazasız belasız sürüşler
Okan abi maşallah. Severek takip ettiğim Ep3 paçalıklar vs herşey 10 ben çok beğeniyorum iyi günlerde kullanman dileğimle :)
Bu haliyle kırmızının verdiği artı değerle:D Tam Usa typer olmuş son nokta bence yorum yapamıyorum o kadar beğendim..Evo enkei jantlar walker ön lip mugen kaput paçalıklar rally car yapmış arabayı maşAllah zevkli adamsın..