Çok ince detaylara önem verilmiş çok güzel.
Kazasız belasız sürüşler![]()
o soketler muhtemelen ısıtmalı cam fıskiyelerinin soketleri.
bu arada o 525 logosunu takma bence, orjinali aşagıdaki gibi
![]()
Arkadaşlarında dediği gibi logonuz sizin araç için olan modelden değil. Kaput fiskıyeleriniz ısıtmalı fakat gördüğüm kadarıyla fıskiyeleri daha önce birisi düz olan modellerle değiştirmiş.
Eğer ısıtmalı fıskıye alıp takarsanız muhtemelen çalışacaktır, tesisatında bir problem yoksa eğer.
Eğer direk elektrik gelir diye bakarsanız muhtemelen bu havalarda o kısıma daha henüz elektrik gelmez.
Sebebi de sadece soğuk havalarda çalışsın diye termo switch koymuşlar eğer termo switch sisteme tetiklerse elektriği anlayabilirsiniz.
Yoksa hava soğuk değilse elektrik gelmiyor zannedersiniz, yanıltır sizi. E36'da termo switch'in yeri sol fren hava kanalının içinde bir tl biraz büyük yuvalarlak bir parça.
Swithcdeki elektriği bakabilirsiniz. Sistem basit olduğunda muhtemelen çalışıyordur. En kötü bir termo switch de alırsınız.
Çok severek ve binmek için Ali Hebip'de aldığım, 2 ay kadar bende kaldıktan sonra TK E34'ümü BURAK BAL'a sattım, binmek için o kadar çok ciddi paralar ve emek harcadım elimden geldiği kadar her şeyin en iyisini daha kalitelisi aldım herkes de biliyor aldığım parçaların ne kadar pahalı oluğunu, değer bilene gittiği için içim çok rahat.
Kazasız Belasız Güzel Günler de Biner İnşallah, Burak'a sattığım için çok mutluyum başkası alsaydı belkide bu üzülürdüm.
Bunlar da son TK'nın bendeki son resimleri
BAL AİLESİNE HAYIRLI OLSUN
Yeni projelerde görüşmek üzere...![]()
Yeni sahibine hayırlı olsun....
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Merhabalar BURAK BAL ile konuşup araca yeni bir konu açmak yerine buradan devam ettirme kararı aldık. TK'yı verdikten sonra tabi onlar da rahat durmadı ve aracı doldurmaya devam ediyorlarbildiğimiz gibi BAL ailesi eski BMW'ci
Geçelim TK'nın son fotoğraflarına;
E39 M5 Davul Direksiyon vardı araçta ama tuş yoktu, davul direksiyona 8 tuş koydular, ışıkları çalışıyor ve teybe aktif ettiler, YOUTUBE videosunu yükleyince atıcam
Aracın bujilerini değiştirmeyi unutmuştumsöylediğim gibi 2 sene kadar dizel araca bindim ve bujiyi pek düşünmemiştim
Ali Hebip'in taktığı NGK bujileri değiştirdiler
![]()
BMW Professional Business RDS teybide bağlayacaklar inşallah
En can alıcı yerde burası Orjinal M5 Siyah Stoplar
M5 ön ve Arka Tamponlar, M5 Arka Reflektörlü Plakalık, M5 Kapı Eşikleri, M5 Arka Çakmaklık ve Koltuk Isıtma, M5 Spoiler, Far ve Sis Yıkama üzerinde çalışmalar devam ediyor yakında M5Face olacak İnşaallahve son olarak da Cruise Control (CC, El Gazı) Beyni yenilendi ve aktif edildi.
![]()
Süper gidiyor...
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
BMW'nin en sevdiğim yanlarından biri en boş aracına bile donanım ekleyebiliyorsun yap boz gibi, ve bir sürü donanım seçenekleri mevcut. Gördüğüm en güzel e34'lerden diyebilirim, zevkinize ve cebinize sağlık. Tek kişisel yorumum, stoplar arka tarafı boğmuş bana göre.
Maşallah Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın.
Maşşallah. Allah kazadan beladan uzak tutsun. Stoplarla ilgili olarak yurt dışında canlı olarak aynı renk kombinasyonunda bir kaç tane daha görmüştüm. Fotoğrafta olduğu gibi değil. Canlı ve gündüz gözüyle çok güzel ve net duruyor. Fotoğraflarda sadece boğmuş gibi durmuş. Aslen öyle durmuyorlar. Güzel dokunuşlar. Tebrik ederim. Güle güle kullanın.
*On3r*
İlgimi çok çekti baştan sona okudum azmin zaferi
Eski ve yeni sahibine kazasız belasız sürüşler
Satmayı düşünürseniz haberim olsun
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Allah kazalardan belalardan korusun. Gördüğüm en temiz E34 bu olsa gerek. Aracınıza sizin gibi bakacak birini bulduğunuz için çok şanslısınız.
masAllah beee cok guzel kazasız belasız gunlerde ınsAllah...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)