2008 Model 1.4 Sport Modeli
Sarı detaylar ile görsel katmaya çalıştık , seyrinize sunuyorum
![]()
2008 Model 1.4 Sport Modeli
Sarı detaylar ile görsel katmaya çalıştık , seyrinize sunuyorum
![]()
Zevkinize hayranım. Açıkcası benim eski corsa'm bu kadar basık olmadığı halde ön lipi her hafta sonu kırıp boyatıyordum. Siz bu şekilde nasıl geziyosunuz merak içersindeyim![]()
Teşekkür ediyorum başta
Jantların 18 olması bir avantaj olsada bu seferde ofsetten kaynaklı çamurluk sıkıntısı yaşamıyo değilim
Ön lip şuan 3 üncü , yan ekler 2 inci
Dikkat ediyorum elimden geldiğince tabiki
Ama emin olun sanıldığı kadar sürtmüyorum.
Lipleri kırdığım yada yırttığım anlarda geri geri giderken takıldığı anlar. Bende mümkün mertebe engebeli yada problemli yollarda geri geri manevra yapmamaya gayret gösteriyorum
Helal olsun böyle gezmek güven özveri tecrübe isterKazasız belasız gözüme hoş geldi
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Maşallah cidden çok hoş olmuş. Böyle geziyosun uz helal olsun![]()
Only Flying is Better AKÇAY
Stance Works
Maşallah çok güzel olmuş, sarı siyah uyumu çok iyi durmuş ama abartıya kaçmadan bir kaç sarı detay ile daha tamamlansa nokta olur. Sis camlarına da el atılırsa kusursuz resmen. Basıklığa ve jant seçimine diyecek laf yok zaten Allah yardımcınız olsun.
masallah surungen dedıklerı boyle bısey olsa gerek![]()
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Sis camları nazarlık oldu valla
şaka bi yana bu sıralar aklımda değişiklik şart,aydınlatmada da büyük fark yaratıyo bu şekilde
Jant değilde lastik sıkıntıOzan Özer Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim , nacizane basıklığımızla az çok ünlüyüzdürtremx Nickli Üyeden Alıntı
![]()
2 tane corsa d sportum oldu ama kusura bakmayın ben beğenmedim
siyah panjur sport kasaya yakışmıyor sonradan yapılan amerikanlar da guzel durmamış sis farlarının solukluğu aracı yorgun gosteriyor
ama yine de basıklığı ve jantlarından dolayı tebrik etmek lazım
MaşallahSarı Detaylar Çok Tatlı Göstermiş Aracı
![]()
PSA Brother's
aracı canlı gören biri olarak gerçekten böyle gezmek cesaret işi İzmit sokaklarında.
Leziz. Kazasiz belasiz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)