Satıldı....
Satıldı....
Konu GÖKTÜRK tarafından (14-08-2018 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.
Planladıklarınla daha keyifli hale gelir inşallah kardeşim maşallah kazasız belasız kullan.
BMW E90 320d LCI
1.3 cdti lara 1.7dti lerden daha fazla güveniyorum. 1.7 varken uzun yolda şöyle bi düşünürdüm, ama 1.3 motor çok çok dayanıklı. Güle güle kullan kardeşim. Hususi dimi bu?
Bende 1.3 CDTI' lara daha güvenenlerdenim. Araçta spor yaymı var? Listenizdekileri yaptıktan sonra aracın duruşu çok daha fazlasıyla değişecektir. Kazasız belasız sürüşler.
Teneke jantlarınız çok güzel duruyor. nasıl böyle yaptınız. Bende kendi aracıma uygulamak isterim.
teşekkür ederim
Hususi kullanımlı van abi , piyasa allak bullak olmuş , adam gibi hususi 1.3 1.7 yok neredeyse piyasada. Bu hoşumuza gidince bunu aldık
Yayları bizden önceki sahibi ısıttırmış, çok sekiyoruz aslında coilover yaptırabilirimde şuan maddiyat yok
Abi valla orjinal tenekeyi siyah sprey boyayla boyadık , bir özelliği yok açıkcası
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Araç görünüm olarak güzel duruyor bahsettiklerinizi uyguladıktan sonra dahada guzellesecektir. Farlari mercekli cosmo lardan alırsanız görünüm olarak aracı baya bi sınıf atlatacaktır. Sis kapaklarını orijinalleri ile değişip OEM 15' bir jantla cok güzel olur. Allah Kaza bela vermesin güle güle kullanın.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Direk 16 Astra Jantlari takin bence cok yakisiyor
Only Flying is Better AKÇAY
Stance Works
bende cosmo farlarını çok beğeniyorum , zaten alırsam onları alırım yada kendim bi xenon uygulaması yaparım. aklımda 4 kapı enjoyların jantından var ama satan bile yok piyasada malesef
16 takmayı düşünmüyorum çok yüksek görünüyor o şekilde.
teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için , Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)