User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: 'AS Corsa C'

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool 'AS Corsa C'

Satıldı....
    Konu GÖKTÜRK tarafından (14-08-2018 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Planladıklarınla daha keyifli hale gelir inşallah kardeşim maşallah kazasız belasız kullan.
    BMW E90 320d LCI

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.3 cdti lara 1.7dti lerden daha fazla güveniyorum. 1.7 varken uzun yolda şöyle bi düşünürdüm, ama 1.3 motor çok çok dayanıklı. Güle güle kullan kardeşim. Hususi dimi bu?

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 1.3 CDTI' lara daha güvenenlerdenim. Araçta spor yaymı var? Listenizdekileri yaptıktan sonra aracın duruşu çok daha fazlasıyla değişecektir. Kazasız belasız sürüşler.

UberJager
    Misafir
    Teneke jantlarınız çok güzel duruyor. nasıl böyle yaptınız. Bende kendi aracıma uygulamak isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tlgylmz106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Planladıklarınla daha keyifli hale gelir inşallah kardeşim maşallah kazasız belasız kullan.
    teşekkür ederim

Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.3 cdti lara 1.7dti lerden daha fazla güveniyorum. 1.7 varken uzun yolda şöyle bi düşünürdüm, ama 1.3 motor çok çok dayanıklı. Güle güle kullan kardeşim. Hususi dimi bu?
    Hususi kullanımlı van abi , piyasa allak bullak olmuş , adam gibi hususi 1.3 1.7 yok neredeyse piyasada. Bu hoşumuza gidince bunu aldık

Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 1.3 CDTI' lara daha güvenenlerdenim. Araçta spor yaymı var? Listenizdekileri yaptıktan sonra aracın duruşu çok daha fazlasıyla değişecektir. Kazasız belasız sürüşler.
    Yayları bizden önceki sahibi ısıttırmış, çok sekiyoruz aslında coilover yaptırabilirimde şuan maddiyat yok

Alıntı UberJager Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teneke jantlarınız çok güzel duruyor. nasıl böyle yaptınız. Bende kendi aracıma uygulamak isterim.
    Abi valla orjinal tenekeyi siyah sprey boyayla boyadık , bir özelliği yok açıkcası

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yayları bizden önceki sahibi ısıttırmış, çok sekiyoruz aslında coilover yaptırabilirimde şuan maddiyat yok
    Facebook Corsa C gruplarında önceden çok denk geliyordum Custom Coil satanlara, bi takip edin derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Facebook Corsa C gruplarında önceden çok denk geliyordum Custom Coil satanlara, bi takip edin derim
    bende görüyorumda hem custom hemde 2. el coil almak istemiyorum , alırsam sıfır kendim aracın üstünde yaptırırım içime daha çok siner

irfanakbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Araç görünüm olarak güzel duruyor bahsettiklerinizi uyguladıktan sonra dahada guzellesecektir. Farlari mercekli cosmo lardan alırsanız görünüm olarak aracı baya bi sınıf atlatacaktır. Sis kapaklarını orijinalleri ile değişip OEM 15' bir jantla cok güzel olur. Allah Kaza bela vermesin güle güle kullanın.
    profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.

''eski E36 mın şasesi sızlasın''

BerkinAKCAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Direk 16 Astra Jantlari takin bence cok yakisiyor
    Only Flying is Better AKÇAY

Stance Works

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı irfanakbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Araç görünüm olarak güzel duruyor bahsettiklerinizi uyguladıktan sonra dahada guzellesecektir. Farlari mercekli cosmo lardan alırsanız görünüm olarak aracı baya bi sınıf atlatacaktır. Sis kapaklarını orijinalleri ile değişip OEM 15' bir jantla cok güzel olur. Allah Kaza bela vermesin güle güle kullanın.
    bende cosmo farlarını çok beğeniyorum , zaten alırsam onları alırım yada kendim bi xenon uygulaması yaparım. aklımda 4 kapı enjoyların jantından var ama satan bile yok piyasada malesef

Alıntı BerkinAKCAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Direk 16 Astra Jantlari takin bence cok yakisiyor
    16 takmayı düşünmüyorum çok yüksek görünüyor o şekilde.

teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için , Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)