Okurken bende bile bir mutluluk oldu, hayallerine kavuşman, hemde böylesi bebek gibi bir araçla çok güzel. Allah kaza bela vermesin :)
Printable View
Okurken bende bile bir mutluluk oldu, hayallerine kavuşman, hemde böylesi bebek gibi bir araçla çok güzel. Allah kaza bela vermesin :)
Sanırım seni en iyi anlayanlardan biri benim dostum :) Senin yaşadığın bütün duyguları ilk GC8'imi aldığımda birebir ben de yaşamıştım :D
Hastası için çok değişik bir şey Subaru, dışardan bakanlara sapkınlık gibi gelir hatta :)
Şu an benim de annem, babam, dostlarım, iş arkadaşlarım, diğer aile bireyleri, kısacası çevremdeki herkes RS'i satıp impreza almamı bekliyorlar. Hatta çoğu benden çok istiyor :hehe:
Bu arada aracın çok güzel maşallah, kazasız belasız kullan inşallah. GC8 ve 2005 STI tüm imprezalar içinde ayrı bir yere sahiptir bunu herkes bilir :) Senin de aracına evladın gibi bakacağın belli :D
Araca diyecek söz yok ama 5x100 STI jantı bulursan kaçırma derim :)
Aracına maşallah hayırlı olsun kazasız belasız :)
Maşallah onur gc8 almak ıstesem bunu görünce dibim düşerdi herhalde. Allah gönlüne göre vermiş çok güzel duruyor özellikle önden. Gri olmasıda çok iyi denk gelmiş. Arka spoiler sökülse nasıl olur acaba. Yada ileride değişikliğe gitme düşüncen varmı ?
Maşallah adaşım Rabbim ağız tadıyla binmeyi nasip etsin, dibim düştü iyi araç yakalamışsın, rengine bende hayran kaldım keyifli gazlamalar.
Tutku dolu bir aşk :)
Maşallah Onur kazasız belasız binmen dileğiyle..
Maşallah. Çok tatlı duruyor :)
Hayirli olsun gule gule kullanin. Keyifle okudum kendimde cok kisa bir sure once STi aldigim icin yasadiklarinizi anliyorum
Evet tarif edilemez bir duygu:) çok teşekkür ederim Allah razı olsun:)
teşekkür ederim rengini bende çok seviyorum Allah razı olsun:)
İnşallah kanka dumanlı bişey alda kendim almış gibi sevinecem:)
Teşekkürler Allah razı olsun:)
kanka aynen gc8'e aşık olma sebeplerimden biri de bu zaten :D 90'lı yılların japon tasarımlarına hayranım :D Allah razı olsun:)
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin :)
insanın hayaline kavuşması kadar güzel bişey yok, ben de 2 gün önce bi adım daha attım gönlümdeki arabaya inş. bu sene olucak bakalım :)
Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız binin.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun:)
Amin kardeşim inanmak başarmanın yarısıdır:) Allah razı olsun:)
Teşekkür ederim Amin inşallah :)
teşekkür ederim Ozan Allah razı olsun:)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde de STİ vardı sanırım sizin makinede çok temiz kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah:)
Teşekkür ederim Anlatılmaz yaşanır Allah razı olsun:)
Amin Teşekkür ederim:) O Twitimi gc8i aldıktan 2 ay sonra gördüm ve çok şaşırmıştım:)
Aynen öyle oldu dervişe bağladım hemde iyice:D Allah razı olsun:)
Teşekkür ederim Allah razı olsun:)
teşekkürler Allah razı olsun:)
elimden geldiğince içten olmaya çalıştım teşekkür ederim. Allah sizlere de daha iyisini nasip eder İnşallah:)
teşekkür ederim Apo'cum Allah razı olsun:) senin gc8ine de maşallah kocaman :) o kanattan istiyorum :D
Evet tarif edilemez bi duygu Amin çok teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim Allah size daha iyilerini nasip etsin inşallah :)
hahaha aynen abi başka bi dünya Allah herkeze tatmayı nasip eder İnşallah :) senden de bomba bi gelişme bekliyorum ben tehlikeli geliyosun :D Allah gönlüne göre versin İnşallah. STİ jantını pek beğenmiyorum üstündeki wrx jantlarım çok hoşuma gidiyor. Allah razı olsun tekrardan:)
teşekkür ederim Allah razı olsun sizin canavara da maşallah bi buluşma ayarlayalım Antalya ekibi olarak:)
Sağol Sinan çok teşekkür ederim. eski bi ae101ci olarak yorumun mutlu etti:) Önden duruşunu ve gri olmasını bende çok seviyorum:) arka spoiler sökülünce biraz corollavari bi havaya bürünüyor :D Subaruda kanat olması taraftarıyım :) daha büyük bi kanata geçme düşüncem var. zamanla imkanlar dahilinde yavaş yavaş yapıcaz bişeyler bakalım. Allah razı olsun :)
Amin inşallah adaş Allah razı olsun çok teşekkür ederim Allah daya iyilerini nasip etsin:)
hemde ne aşk:D Allah razı olsun çok teşekkürler:)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun:)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. sizin STİ nızında maşallahı var kırmızı renk çok yakışıyor gerçekten kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah:)
kocaman bir maşallahta benden :) ae101'den sonra herkes yolunu buldu bi ben bulamadım :D Kazasız belasız kullan kardeşim :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin.mutllulugunuz yazıdan anlaşılıyor :) inşallah hepimiz hayallerimizdeki arabalara sahip oluruz :)
İnsanın istediği arabayı alması büyük mutluluk . Allah kaza bela göstermesin. Maşallah.
Hey maşallah hep isteyip te alamadığım bir araç gc8. Mcrea'dan dolayı yeri bende ayrıdır..
Maşşaalllaahhh beeeeehhhh
Benimde ne büyük rüyam kendisi, ama kısmet olmadı. Senin adına çok sevindim rabbim kaza bela vermesin..