-
Tüm iyi ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Aracın ilk sahibi, ailemizin değerli bir büyüğüydü. Geçen yıl kaybettik kendisini.
Kader böyleymiş, kendisi aracı aldığında daha çocuktum (14 yaşımda), 2000 senesi. Şimdi bize kısmet oldu.
Belki abartı gelecek, kendisi araca binerken ayakkabı değiştirirdi.
Geçmiş yıllarda durduğu kapalı otoparkların kağıtları bile ruhsatın içinden çıktı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Paspas olayına gelince, fotoğraf için çıkardım, yoksa paspas kullanmamayı bırakın, paspasların üstüne basmamak için yıkamacı kağıtlarından boş yer bile bırakmıyorum :)
-
Ben bi ara galos bulunduruyodum torpidoda :D
Renk combo, durus, herseyi mukemmel. Kazasiz belasiz kullanin.
-
ohaa cidden sıfır ya fabrikaya gonderseniz insignia verirler o derece :D
kazasız belasız 2001 de bizde de vardı boludan inerken 240ı rahat görüyordu
-
Bayıldım maşallah. Ulan demekki zamanında bu model arabaların anasını zükmüşler ki temiz i kendini nasıl belli ediyor. Kazasız belasız
-
Oha insan gibi değil
şu aracı pek sevdiğim söylenemez ama tüm resimleri cidden 3 kez inceledim :)
Maaşallah Allah nazarlardan saklasın harika bir araca sahip olmuşsunuz
hint kumaşı modeli :)
-
Maşallah böyle temiz araçlar görmek güzel kazasiz belasiz binmeniz dilegiyle cok şıkk
-
geç karşısına saatlerce izle maşallah :)
-
Hey maşallah gerçekten çok güzel, allah kazadan beladan nazardan korusun
-
-
Tam bir sedan diyebilecegim modeller den birisi cok da diri maşallah
-
41 kere maşallah gizli hazine.
-
Maşallah maşallah maşallah harika gözüküyor, bence garajdan çıkarmayın başka bir araç alın binin tam saklamalık :)
-
Oooo supermis. Bende de aynı renk hb kasa var. Benimki de 76000 orijinal kmde. Fırsat bulursam yarın foto eklerim
-
Masallah aracin durusu resmen cok iyi Alllah kaza bela vermesin
-
çocukluğumda 97'si vardı bizde sıfır alınmıştı. çok değerli bir araç benim için bu yüzden. sizinki de heralde tr'de en temizidir. herşeyiyle harika. Allah kaza bela vermesin
-
Bu kasayi hic sevmiyorum ama arabanizin masallahi var muzelik iyi gunlerde kullanin
-
Biblo dediklerimizden maşallah kazasız belasız
-
Panjurdan başlayan ayna tasarımıyla gözümde efsanedir vectra b. Renk ve km ateş etmiş. :D Kazasız belasız maşallah.
-
Hay maşallah. Allah nazarlardan saklasın. Nasıl yeni banttan çıktı diyerek girdim konuya, ama hakikatten de sıfır alsanız bundan farkı olmazmış :D . Böylesini bulmak çok zor.