son hali çok başarılı eline sağlık
Maşallah. Güle güle kullanın. Aracı gençleştirmişinz resmen![]()
M5 jantları ile son noktaya ulaşmış sanırımÇok güzel duruyor gerçekten maşallah kazasız belasız kullanın.
Özel değilse yakıtı ne durumda lpg veya benzinde şehir içi, yakın bir arkadaşım için bakıyoruz bu ara o yüzden sordum.
BMW E90 320d LCI
TeşekkürlerUzun yolda LPG ; 1,83 iken 0,18 kuruş yakmıştı.1,99-2,03 iken ise 0,21 kuruş yakmıştı.
Benim aracımın ilanı da var, eğer arkadaşınız da benim gibi takıntılı değişen,kayıt konusunda ise arkadaşınıza tavsiye ederim.
Değişeni yok, hasar kaydı yok, tavan,motor,kapı içlerinde boyası yok, döşemeleri orjinal fabrikanın derileri duruyor suni deri, yırtık vs yok![]()
maşşallah tam hayalimde ki kombinasyon
bende M pakete geçersem tam olcak
bi sorum vardı orjinal m paket ön tamponu nerden temin ettiniz acaba
m5lerle cok iyi olmuş , maşallah
Chn53
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Çok ıyı beee![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
kesinlikle m5 lerde nokta olmuş araç. kazasız belasız.
Güzel yorumlarınız içib hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ön tampon soran erhanarici18 sana bu konuda yardımcı olabilirim özelden
Evet aracımı Aksaray'dan almıştım doğrudur..![]()
Maşşalah iki aracınada![]()
Tam e36'da jant seçimi müthiş bunda olmamış yazacakken son fotoğraflarda m5 jantlarını gördümher kasanın kendi jantını takmak daha iyi bütünlük sağlıyor. İlk fotoğraflar yanlış bilmiyorsam csl jantı bütünlüğü bozmuştu.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)