maşallah çok güzel,hangi motor var araçta
Merhabalar,
Bu araç benim 4. aracım, daha öncesinde sırasıyla 98 model eski kasa bir corolla, 98 model 1.8 T passat lim. edt. ve 90 model Doğan L vardıDoğanı satmamla birlikte hemen bir A kasa vectra arayışına girdim fakat çocukluktan beri bir BMW hayalim vardı, e30 ya da e36 kasa. Masrafları, sürprizleri dolayısıyla hep çekindim, yakıtı da var tabii. Sonra bu aracı ustamın da tavsiyesiyle bir şekilde aldım, e34ün varlığından bile haberim yoktu belki önceden, gördüm ve aldım
Öncesini bilmiyorum(çok da önemli değil) fakat benden sonra değişen en büyük parçası debriyaj balatası, inş. kazasız belasız sorunsuz bineriz.
Bu arada 9 aydır bende araç, 8 ay benzinle bindim, fakat daha fazla dayanamadım bir aydır lpg ile biniyorum, daha önce lpg görmemiş diye biliyorum, motoru çok iyi durumda bana göreAldığımdan beri jant, sanroof, diğer makyaj ögeleri ve motor modifikasyonları tavsiyeleri hep geliyor, fakat bu şekilde biniyorum, ve seviyorum, belki ilerde birkaç değişiklik düşünebilirim. Artık diğer markalara bakamıyorum, bir iki kez bunu da satmak istedim e36 için fakat olmadı, denk gelmedi. e36nın geçici bir heves olduğunu da düşünmüyor değilim
, bu çok daha vefalı olacak gibi..
TechTurkey ailesine sonsuz teşekkürler, gerek kendi arabamla gerekse diğer önemli konularla ilgili bilgiler için, biz de umarım öğrendiklerimizle başkalarına yardımcı oluruz.
Aracın motoru m50b20 diye tabir edilen 24 valf olan yanlış değilsem.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)