Bu araç çok güzel maşşallah allah kaza bela vermesin. Aile ile olmayaydı ufaktan indirip çok güzel bir görüntü alınırdı baktırırdı da...
Printable View
Bu araç çok güzel maşşallah allah kaza bela vermesin. Aile ile olmayaydı ufaktan indirip çok güzel bir görüntü alınırdı baktırırdı da...
Uzun yolda nasıldır diyordum onu da denedik gayet iyiydi.
Keyifli ,yakışıklı bir otomobil maşallah Anıl.
görüyorum ve eskilerden bir fotoğrafımla arttırıyorum :p
maşallah,renk donanım 10 numara kazasız belasız,uqr nin aracı hep trafikte yürürken görüyorum seninkinide 1 kere gördüm :)
http://i.hizliresim.com/bMkPzV.jpg
Sağolun, Allah kimseye kaza bela vermesin. İleride Allah'ın izni ile kendi aracımı alırsam onda düşünüyorum :)
Uzun yolda daha da bir keyif veriyor. Teşekkür ederim
Hemen hemen 2k km yi devirdik. Renk ve aracın bu kadar uyum sağlaması güzel, donanım olarakta dolu bir araç. Sağolun Allah kimseye kaza bela vermesin. Sizinki de maşallah kazasız belasız
Maşallah. Lacivert rengi cidden çok gösterişli duruyor, R design olması da ayrı bir gösteriş katmış. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Sağolun, evet mavi olması hoş bir görüntü sağlıyor. Teşekkürler amin inşallah
Vogtland'ın V40 için 25mm lik yayı var, takılsa gerçekten duruşu dahada kusursuzlaşabilir. Maşallah kazasız belasız.
Araç aile kullanımı olduğu için çok şey yapılamıyor malesef ama tek kullandığım araç olursa hayırlısı ile bunları yapmak isterim. Teşekkürler amin hepimize inşallah
Donanım listesine motor kulaklarını polen filtresini falan da yazsalarmış :)
Donanım listesinde çok şey yazıyor buna katılıyorum :))
Araciniz cok guzel , kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin.
Aracinizin Filmleri LLumarin hangi tonu acaba?
Teşekkürler, amin cümlemize. Arka camlar 3 , ön yan camlar 2 , ön cam 1