User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: Royal Blue Golf mk2 (LA5U)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasan Ali, VW harcadığın emekleri bizzat yakından görenlerdenim. MK2 tutkun her daim böyle canlı kalsın sayende elinden geçen araçlara da millet dua ederek biniyordur eminim.

Aracın harika olmuş baya mesafe kat etmişsin. Gerçeği fotosundan emin ol daha güzel duruyor
    Son olarak da elinde ki ne diye sorduğumda sticker dedin geçtin bilseydim bende aracıma takmak isterdim daha sonrası için sözün olsun artık. Benden kocaman bir maşallah...

stak67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BBS leri nedense bi sevemedim ya, onun dışında araç gayet güzel kasası diri güzel bakmışsınız kazasız belasız binin
    BBS'leri sevmiyorum diyenlere hak veriyorum. replikası çıkınca o kadar çok gördük ki. Herkes sıkıldı haklı olarak. Yakışan yakışmayan her araca taktılar. Ama bizim araçların jantı bence BBS. Young timerların hepsine yakışıyor bence. Yakışmasının dışında da çok kaliteli bir jant. O yüzden böyle devam sanırım Yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı WayOfLife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasan Ali, VW harcadığın emekleri bizzat yakından görenlerdenim. MK2 tutkun her daim böyle canlı kalsın sayende elinden geçen araçlara da millet dua ederek biniyordur eminim.

Aracın harika olmuş baya mesafe kat etmişsin. Gerçeği fotosundan emin ol daha güzel duruyor
    Son olarak da elinde ki ne diye sorduğumda sticker dedin geçtin bilseydim bende aracıma takmak isterdim daha sonrası için sözün olsun artık. Benden kocaman bir maşallah...
    Alper abi teşekkürler. Hakkaten fotoğrafta çok sıradan duruyor bende karşısına geçip bakınca daha bi keyif alıyorum. Fotoğrafta renk belli olmadığından belkide. Sticker o kadar çok isteyen oldu ki kalmadı şuan bende de yakında tshirt vs. bastırdıktan sonra her alışveriş yapana bir tshirt hediye etmeyi düşünüyorum. Eski araçlarımın kaderi hep kötü yazılmış sanırım bir çoğunun kıymeti bilinmedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -maRco- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah resimde araç da çok hoş
    teşekkürler

DenizKaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ateş ediyo kankaaaaaaaaaa

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reyizz ateş ediyosun harbiden (: Araç hakikatten temizmiş yalnız.Çok iyi duruyor,kazasız belasız.O beyaz pololu abimizede söyle " kaming sun "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DenizKaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ateş ediyo kankaaaaaaaaaa
    Bi rado değil ama

Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reyizz ateş ediyosun harbiden (: Araç hakikatten temizmiş yalnız.Çok iyi duruyor,kazasız belasız.O beyaz pololu abimizede söyle " kaming sun "
    Eyvallah Onur. 6n konusunda bizim reyiz fena biliyosun bakalım seninki nasıl olacak

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah cok tatli olmus mk2 niz,benimde sevdigim ve ilerde bitane alip garajima koymak istedigim hem ucuz hemde yakisikli arabalardan. Bulusmadaki gri aracin jantlari sanirim oz leggenda,cidden yakismis ilerde dusunurseniz sizin aracada gayet iyi gider bence. Gecenlerde bende bi mk2 gordum,oda cok hosuma gitti resmini ekliyeyim,belki siz incelerken detaylarda hosunuza gidecek biseyler olur. Tekrardan masallah,hayirli olsun kazasiz belasiz keyifle kullanirsiniz umarim Bu arada soylemeden gecmiyim,orjinal jantlariyla cok daha bi tatli durmus

Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah cok tatli olmus mk2 niz,benimde sevdigim ve ilerde bitane alip garajima koymak istedigim hem ucuz hemde yakisikli arabalardan. Bulusmadaki gri aracin jantlari sanirim oz leggenda,cidden yakismis ilerde dusunurseniz sizin aracada gayet iyi gider bence. Gecenlerde bende bi mk2 gordum,oda cok hosuma gitti resmini ekliyeyim,belki siz incelerken detaylarda hosunuza gidecek biseyler olur. Tekrardan masallah,hayirli olsun kazasiz belasiz keyifle kullanirsiniz umarim Bu arada soylemeden gecmiyim,orjinal jantlariyla cok daha bi tatli durmus

http://i.hizliresim.com/WkMGjY.jpg

Öncelikle tesekkur ederim. Gri mk2deki jantlar compomotive. O sekilde bi jant bulamadikca bbsten vazgecmem zaten. Fotoğraftaki kirmizi mk2 de yakından takip ettigim bi araç. Kirmizidaki jantlardan var bende de farkli bi sekilde onlari takabilirimde. Yakisiyor mk2ye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jantları değiştirdik Compomotive 6-7J gunmetal jantları taktım mk2ye. Beklediğimden daha güzel oldu Sonra da ismini vermek istemeyen biri fotoğraflarını çekti
    Fotoğraf gününde de kısa bir video hazırladım kamera arkası görüntülerden. O da burada: Avwsome - Timeline | Facebook

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zevkli ellerin eline geçtiği çok belli oluyor. Yıllardır MK2'ler üzerinde yaptığınız deneyimin hepsini bu araca yansıtmışsınız. Maaşallah Allah kaza bela vermesin.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vw hiç sevmem, aşık ettiniz...
    Son fotoğraflar özellikle bomba. Birgun çekimlere stajyer olarak katılmak isterim haber verirseniz.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatih_selvi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zevkli ellerin eline geçtiği çok belli oluyor. Yıllardır MK2'ler üzerinde yaptığınız deneyimin hepsini bu araca yansıtmışsınız. Maaşallah Allah kaza bela vermesin.
    İyi dileklerinize teşekkür ederim Haklısınız. Tecrübenin faydası oldu biraz.

Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vw hiç sevmem, aşık ettiniz...
    Son fotoğraflar özellikle bomba. Birgun çekimlere stajyer olarak katılmak isterim haber verirseniz.
    unutmazsam bir sonraki buluşmaya davet ederim tabiiki. Teşekkür ederim bu arada.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)