Herkese merhaba,
Çocukluktan beri süregelen araba sevgisi sebebiyle yıllar boyunca devamlı "en sevdiğim" farklı arabalar olmuştu. 4-5 yıl önce ilk defa dikkatimi çeken ve sebepsiz bir şekilde bağlandığım o araba son "en sevdiğim araba" oldu. Binmeyi bırakın canlı görmemiştim bile ama seviyordum. Resimlerini yapıyordum, fotoğraflarına bakıyordum ve anlatılmaz derecede istiyordum. Yolda gördüğümde gözden kaybolana kadar izliyordum. Tabi gerek çevreden gerek aileden gelen tepkiler; hurda, kümes, teneke, sanayiye kombine vs. şeklinde uzayıp gidiyordu. Tabi hiç bir zaman vazgeçmedim. Hep erteledim ve sonunda aldım. Bindiğim ilk golf kendi golfüm oldu.Hikayeyi kısa tutup birkaç kalitesiz fotoyla renklendireyim.
Panjurda logo yoktu 3d yazıcıdan çıkartıp taktım. Far camları yok kristal far takmayı düşündüğüm için şimdilik böyle kalacak.
Direksiyon hep istediğim ofsetli ompKapı içlerini ve göğüsü çakma alcantara kaplamayı düşünüyorum. Koltuk döşemelerinin rengini beğenmesem de deri olması hoşuma gidiyor.
Bunu da arabayı almadan önce yapmıştık.
Bu da anahtarlık, yine 3d yazıcıdan
Yaza kadar bu şekilde binip yazın kaporta-boya, jant-lastik, süspansiyon ve aksesuar işlemlerini yavaş yavaş halletmeyi düşünüyorum. Her türlü tavsiye ve yardıma açığım.
Bu haliyle de çok seviyorum.![]()