Herkese hayırlı günler ...
Mayıs ayında 2015 Sıfır FR almıştım , Konusunu açmıştım 5 Ay bindikten sonra Henüz 6.000 KM'deyken Çok çok samimi bir kardeşimin yoğun baskıları üzerine ve evlenmeme 2 ay kaldığından dolayı sattım ...
Ve geldi çattı evlilik , düğün telaşında bana FR 'dan az yakan güzel bir Araç lazımdı ...
FR ;
Sık eledim ince dokudum Biraz uğraştım ama , 2'ci sahibinden hatasız boyasız 1.6TDCİ Titainum Beyaz focusu bulmuştum... FR'dan sonra sadece yakıt yönünden iyi geldi...Toplam focusa 2 Ay bindim 2 Aylık süre zarfında çok eziyetimi çekti o benimkini bende onunkini Artık evlendik satıp aklı başında dikkat çekmeyen bir araç almaya karar vermiştim. Focusu nete koyduktan 2 sonra devrini verdim...
Focus ;
Focusun devrini verdiğim gün hiç aklımda yokken golf ilanlarına girdim aslında Jetta almayı planlıyordum jettaya bir süre binmiştim değişiklik yapıpı golf ilanlarına şans eseri iş yerimin arkasında satılıkta bayandan birtane çıktı gittim baktım hoşuma gitti parasını verdim devrini aldım hiç arabasız kalmadım sabah devrini verdim notere saat 14.00 geri gittim devir aldımAslında arabaya hiçbirşey yapmayıp sadece filmle sade olarak binicektimki ...
Noter karşısı ;
Ertesi gün ;
Ertesi gün ve böyle gidiyor ;
Araca plaka değişikliği verdim plakamı bekliyorum APP Yolda , Ön sisler kargoda ufak işleri kaldı işleri tam bittikten sonra Güzel resimlerle konuyu güncellicem...Araçlarım tamamen zevk meselesi , Çalışıyorum didiniyorum arabalarımı yapıyorum Kar ettiğimde oldu Ciddi rakalamlarla zarar ettiklerimde oldu ... Allah herkesin gönlüne göre versin herkese sevgiler saygılar
Dün akşam öyle hava almaya çıktık çıkmışken telefonlarla bir kaç poz aldık ...
Sislerimiz takıldık ... Mizik sistemimiz de tamam tek eksik spoiler oda hafta içi hazır
Not ; Resimlerdeki FR benim eski araç
13.11.215
![]()