Maşallah. Çok temiz duruyor. Müzede saklanacak gibi. Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
Printable View
Maşallah. Çok temiz duruyor. Müzede saklanacak gibi. Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
Orjinalliği bozmaya hiç niyetin yok gibi
Maşallah :)
Kendi fikrimce vossen vle 1 parlak siyah jantlar ile gırtlağa kadar basık hali son nokta olacaktır arac için..Ön tamponada güzel bir labiki.
Bendede aynısının siyahı vardı ilk arabamdı. Duygusala bağlandım :sorybom:
Güncel çekelim öyle ise :)
Eski arabadan kalan F7R jantları buna geçirdik. Benim gözüme oldukça mükemmel gözüktü. Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Ayrıca bu otomobile, orijinalliğini bozmadan yapılacakları el birliği ile liste halinde yazsak çok makbule geçer :) Teşekkürler.. İşte fotoğraflar :)
Elimde olan F7R jantlarını takınca böyle oldu.
http://i.hizliresim.com/qMAPEq.jpg
http://i.hizliresim.com/Mp1Lk9.jpg
Fotolar görünmüyor bende.
Berkan Okan kankamın en sevdiği araba,hala bulamadı temizini.Allah onada nasip eder inşallah. :D
imgur dan yüklendiği için fotolar bende de gözükmüyor
ben TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting den yüklüyorum. imgur TR'de yasaklı maalesef. Hatta üye olursanız fotoğraf yüklerken sorduğu doğrulama kodlarını sormuyor
Fotoğraflar şimdi görünüyor.
maşallah sarışına, ilk iş olarak eğer hala ilk resimlerdeki gibi koltuk kılıfları var ise onları imha et derim :)
onun dışında megane 2 jantları gunmetal yapıp takabilirsin.
kazasız belasız kullanman dileğimle
bana göre bi far karartma yaptınmı olay biter,jantları elleme derim böyle kıvamında
döşeme işine girersen ise bi telefon kadar yakınım sana :) yakında bizim f7r çıkacak görürsün verirsin kararını
Maşallah jantlar çok yakışmış. Plakalar app diye ağlıyor :)
Döşemelerden yana özellikle sürücü koltuğu çok kötü durumda sanırım. Aldığım adam o yüzden kılıfları takıp verdi. Jant değişikliğine değil de dediğiniz gibi renk değişikliğine gideceğim en kısa zamanda.
Senin arabayı dört gözle bekliyorum abi. Döşeme işini konuşacağız seninle. Deli planlar var aklımda.
APP'leri takacağım ama ceza konusu yüzünden çekiniyorum. Beni bu konuda biraz aydınlatabilir misiniz?
kazasiz gunlerde kullanin. benim de ilk aracim sari bir 1.6 8v coupe idi, cok hos bir araba gercekten.yakiti cok makul idi.
gecen sene de sizin aracinizla ayni motora sahip cliom vardi, ondan da cok memnun kalmistim,motorla alakali problem yasarsaniz yardimci olmak isterim (elimden geldigi kadariyla)
sunroofu biraz narin,yaz kis bakim yapin derim