Herkese Teşekkürler
Printable View
Herkese Teşekkürler
Güle güle kullanın kazasız belasız, çok beğendiğim bir araç & motor
Rcz den önceki aracım z3 tü ve bir anda satıverdim çok pişman oldum.. Rcz de çok keyifliydi fakat rcz göğüslük kalkması gibi bir problem yaşadım yoksa gerçekten Tr de tek denilecek görünüme titizliğe ait bir araca sahiptim..Artı yönleri arkadan itiş :) donanım olarak rcz 2011 model bir araçtı geri vitese takınca aynalar yere doğru bile iniyor bunda o kadar detay yok sadece... Güvenlik olarak z4 çok daha fazla güven veriyor çok iyi yol tutuyor yere yapışıyor gerçi rcz de öyleydi fakat hızı daha çok hissetiriyordu.Dün gece baya zorladım z4 ü ve araç asla şeridinden sapmıyor.Rcz de turbo vardı fakat boşa sardığı çok oluyordu tekerleklerin... z4 te dsc dtc gibi şeyleri kapatmazsanız asla sarmıyor araç...Ama kapatırsanızda ve direksiyon hakimiyetinizde iyi ise çok eğlenceli oluyor .. Tabi trafiğin olmadığı yerlerde kapatıo deniyorum böyle şeyleri..Genelde hız ve abartı hareketlere asla merakım olmadı...Görünüm olarakta RCZ güzel uğraşlar sonucu simsiyah yapmıştım ve dikkat çekiyordu.Ama z4 te ise birşey yapmanıza gerek yok nereye gitseniz dikkat çeken bir araç :)
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız... iç resimlerini de bekliyoruz :)
Teşekkürler :)
Saol Teşekkürler...
Evet ona bakıcam detaylıdan sonra işlemlere başlayacağım ufak ufak...:)
Çok teşekkürler.. Fotoğraf yükleyeceğim birşey ilerledikçe...
Evet aynen hatta ilk günde aero yu ön tampon olarak düşündüm.. M tamponda baktım ama M tamponda sisler iptal oluyor ve ileride vizede sıkıntı oluyor böyle şeyler yaşayıp sök tak yapmasını sevmiyorum Aero araştırmaktayım..Hatta edindiğiniz bir yer varsa banada özelden msj atarsanız bende fiyat almak isterim...
Sonradan ilave ettiğiniz multimedya desteğinin fotoğrafını görme şansımız var mı ? :) Hayırlı olsun kazasız belasız :)
Teşekkürler...Ben aslında softtop ve içi komple bej olanını istiyordum ama artık ümidimi kesmiştim.Sonra bu denk geldi ilk başta nasıldır filan derken Havaalanında çıkarken beni bekliyordu araç kapı önünde dışarda daha görünce kendimce OHA olmuştum ardından içine bindim hayranlık uyandırdı. :)
Teşekkürler :)
Aynen temizi inanılmaz zor...
Teşekkür ederim alınabilcek en iyi motor seçeneklerinden birisi...Heleki manuelini bulursanız of yani :)
Teşekkürler yakın zamanda fotoğraflarını çekip yükleyeceğim :)
instagram'da görmüştüm, hevesle aradığınız Z4'e kavuşmanıza ve içinize sinen bir araç almanıza çok sevindim ... RCZ'niz de güzeldi, bu da en az onun kadar güzel.
iyi günlerde güle güle kullanın ...
ben maslakta bi serviste yaptırmıştım bodykit işini ama egzoz uçlarından spoilerine kadar herşeyi set olarak almıştım.. herhalde üzerindende en az 7-8 sene geçmiştir..
bmw parçaları getiren herhangi bi parçacıdan fiyat alabilirsiniz ama üretimi var hala o bodykitin :)
Maşallah kazasız belasız
maşallah hayırlı olsun
Masallah kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin