Maşallah kazasız belasız rengi çok güzel
Printable View
Maşallah kazasız belasız rengi çok güzel
teşekkür ederim hepimize inşallah
Daha da düşürmek istedim ama amortisörler izin vermedi ilerde coilover yaptırabilirim imkan olursa, diğer işlemleride 2 hafta içinde tamamlayacağım inşallah :)
Çok teşekkürler, hepimize kazasız belasız inşallah
teşekkür ederim,hepimize kazasız belasız inşallah
Amin hepimize inşallah :)
Teşekkür ederim :) Parasına göre bence hakkını veren bir scooter, 16-17 kuruş yakıyor tahmini hesaplamamla, tek sıkıntısı pek güven vermiyor yani benim şahsi yorumum alet yolda giderken dağılacakmış gibi davranıyor ama dağılmıyor :) Ben bu yaz hemen her hafta etiler kilyos- kilyos etiler, birkaç kez etiler-pendik ve etiler-bahcesehir de kullandım 80 i geçemediği için kolay kolay böyle mesafelerde sıkıcı olabiliyor ama şehir içi için bence ideal yani imkan varsa elbette yamaha xmax 250 alınmalı ama 2-3 bine sadece iş görsün isteniyorsa gayet tatminkar, bir de hatunlar bayılıyor namussuza :)
çok teşekkürler.
maşallah mazda candır çok güzel araç kazasız belasız app plaka ilk işin olsun derim :)
Gayet güzel olmuş aracınız, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
maşallah güzel olmuş :)
Teşekkür ederim, app yi en sona bırakmayı seviyorum, kafamda planladığım herşey bitince en sonunda plakaları da takıp güzel oldu be diyerek sigara yakmak çok keyifli oluyor :)
Teşekkür ederim, hepimize inşallah.
teşekkür ederim :)
Ufak bir talihsizlik yaşadık otoparkta , bizim millet otoparka girince gözüne ampül tutulmuş gibi davranıyor saçmalıyor saçma sapan frene asılıyor, benimde aceleciliğim sebebi ile ön tamponu çizdik, maalesef kaput ve çamurluk ayarı bozuldu ama onların boyasına bişey olmadı çok şükür ama sağlık olsun nazarlık oldu artık, Arka tamponumda da çizikler ve ufak vuruklar var ön arka tampon ve marspiyel ile spoiler gelince hepsini birden boyatır çiçek gibi çıkarız işin içinden artık
[IMG]https://farm1.staticflickr.com/632/2...04637a13_b.jpgimage3 by nameless147, on Flickr[/IMG]
Ama durmadım devam ettim , aynamın birinin plastiği kırıktı diğerinide sonradan fark ettimki kırılmış ve japon ile tutturmuşlar ayna kapanmıyor ve çok çirkin duruyordu, çıkma ayna aradım ama temiz olanları 400-500 tl civarında ve en nihayetinde sıfır değil, sahibinden de gezerken f1 style aynaları gördüm ve çok hoşuma gitti, madem para harcıyacağım bari farklı ve daha şık birşey olsun diyerek giriştim, alma kısmı çok kolaydıda takma kısmı tam 3,5 saat sürdü ama usta sağolsun orjinal gibi parça yapıp güzelce monte etti. Aynalarla beraber elime ulaşan canard ları da taktık.
[IMG]https://farm1.staticflickr.com/771/2...30197a70_b.jpgimage4 by nameless147, on Flickr[/IMG]
[IMG]https://farm1.staticflickr.com/646/2...fed41638_b.jpgimage5 by nameless147, on Flickr[/IMG]
[IMG]https://farm6.staticflickr.com/5795/...8177ee5b_b.jpgimage6 by nameless147, on Flickr[/IMG]
[IMG]https://farm6.staticflickr.com/5684/...b05481e0_b.jpgimage7 by nameless147, on Flickr[/IMG]
[IMG]https://farm6.staticflickr.com/5656/...002722f5_b.jpgimage8 by nameless147, on Flickr[/IMG]
Elektrikli aynaları manuel e çevirmiş olduk ama benim çok hoşuma gitti ve görüş açısıda ayarı tutturduktan sonra gayet iyi sorunsuz kullanılabiliyor.
maşallah....
maşallah güzel araç.bir ara bendede vardı.aynalara ve canarda yorum yapmıyayımda diger dokunuşlar yapılanlar güzel ve yerinde olmuş.
keşke 51 lık yapılırken kat.ı da iptal etseymişiniz.kazasız belasız günlerde kullanın.
eyvallah teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, canardlar tam olmadı sanırım benimde gözümde biraz sırıttı gibi ama ön tampon boyanınca ona tekrar bir karar vereceğim, aynalar biraz mecburiyetten oldu ama kötü yoruma da açığım sonuçta farklı fikirlerde önemlidir :)
Egzoz konusunda kat ı sökünce çiğ yakıp alt devirler düşecek endişesi ile katalizörü iptal etmedim bir de bu haliyle bile yeterince sesli oldu hatta tam ayarında şu an sesi benim için, daha fazlası günlük kullanımda hem biraz sorun olabilir hemde sonuçta çok performanslı bir araba olmadığı için boşuna insanları rahatsız etmek istemedim. Teşekkür ederim bu arada.
aynalar olmamış bence tabi zevk sizin ama aracın genel havasını bozmuş gibi belkide şahinlerde falan gördüğümden bu araca yakıştıramadım 95-98 mazda famılıa ile aynalar aynımı bilmiyorum aynıysa elimde manuel olarak var düşünürseniz.
Maşallah Semih abicim Allah kaza bela göstermesin işlemler çok iyi olmuş aynaları beğendim :)
Maşallah kazasız belasız yapılan uygulamalar yerinde olmuş aynalarda göze alışınca güzel durur bence ne kadar yakıyor ortalama bilgi verebilir misiniz
Son hali çok güzel olmuş usta dokunuşlar belli ediyor kendisini maşallah abi kazasız belasız.
Canardlar fazlalık olmuş aynaları ne kadara aldınız bilmiyorum ama spoon ayna daha iyi olurdu şu anki halinden
Benimde gözümde biraz farklı oldu aracın bütünlüğüne göre ama sanırım spoiler ile birbini tamamlayacak yani yapılacak diğer işlemlerle tam bir bütünlük sağlayacak bittiği zaman, şu an için düşünmüyorum ama aklımda, yorumunuz için teşekkürler.
Eyvallah kardeşim çok sağolasın en kısa zamanda yanındayım inşallah, bir app ni alırız artık :)
Teşekkür ederim, tam kuruşu kuruşuna hesap etmedim ama kullanıma göre 35 ile 50 kuruş arası değişiyor, depo fulleyip tam bir test yapıcam en kısa zamanda onuda yazarım net olarak.
Teşekkür ederim hepimize kazasız belasız inşallah.
Spoon aynayıda baya düşündüm aslında ama farklı bir şey yapmak istedim bir de bu tarz aynaları daha önce rx8 e takmayı çok istemiştim ama apr nin aynaları çok pahalı olduğu için içimde ukte kalmıştı, bunları 65 tl ye aldım kargosuyla beraber ama takması orjinal gibi durmasını isteyince toplamda 200 tl yi buldu. Biraz tuzlu oldu ama inşallah diğer tüm dokunuşlarıda yapınca bütünlük sağlayarak güzel olacak. Canardlar içinde aynı düşüncem var eğer çok sırıtırsa sökebilirim ama sevdim onlarıda :)
aynalara gelene kadar keyifle okudum izledim ama aynalar bencede hiç olmamış kusura bakma
onun dışında güzel dokunuşlar olmuş kazasız belasız sürüşler dilerim
maşallah çok güzel, practica hastasıyım:D