Maşallah kazasız belasız...
Printable View
Maşallah kazasız belasız...
Maşallah kazasız belasız binin hiç eskimeyecek bir kasa bu e36 lar
Bu nedir ya bizi bitirdin beee. Maşallah on numara duruyor.
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim çok hoş duruyor
masallah, nazarlardan korusun.
kapı dösemelerinde bi terslik var ama cözemedim.
siyah olması lazım, ortaları da hardal. ama yine de emin olamadım, sasiden kontrol etmekte fayda var.
Masallah kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin ic klima kontrol paneli ve teyp kismi ne guzel gorunuyor
Maşallah kazasız belasız
Bittim bee:) çok çok güzel maşAllah değerini bilen birinde olması ne güzel..
Fotoğrafta da örnek olarak göründüğü üzere individual sedan araçların bazılarında kapı pandizotları, orta konsol, direksiyon alt bakalit ve torpidonun alt kısmı böyle çift renk çıkıyor.
[IMG]http://i.hizliresim.com/dZnPBQ.jpg[/IMG]
İyi dilekte bulunan herkese teşekkürler, Allah daha iyilerini hepimize nasip eder inşallah.
e36lar içimde kanayan yara... :) Maşallah Allah nazarlardan saklasın hem 36 hem m3 :)
Maşallah, bıçak gibi araba. Birgün bize de nasip olur mu acaba?
Erol başgan'ın M3'mü o? :)
Maşallah renk diamond schwarz gibi gördüm, iç döşeme olarak individual çıkmış sanırım kapılarda dikişli anladığım kadarıyla.
maşallah dip diri duruyor.yanlız gözüme takılan birşey var.arkalarda spacer varmı? biraz dışarda olmuş fakat çok güzel olmuş tekrar maşallah
MasAllah kiymetli bir m3 sedan ;)
konu hort olmuş varmı yeni fotolar?
aynen konu hort olmuşken bende sorayım aracın son hali nedir ve satarmısınız satarsanız ne istersiniz
bu arada söylemeyi unuttuk :) zaten arabayı beğendiğimiz kesinde
kazasız belasız günlerde binersin kardeşim
MaşAllah harika :)
araç şuan bende 1ay oldu alalı guzelliği ile hala ah cektiriyor. ve garajda kapalı durmaktadır. hafta sonları bınıyorum. resımlerı ıns yakın zamanda paylasırım tesekkurler.