araba tertemiz gözüküyor zaten ama jantlara ayrı hasta oldum. maşallah ellerinize sağlık :)
Printable View
araba tertemiz gözüküyor zaten ama jantlara ayrı hasta oldum. maşallah ellerinize sağlık :)
MaşAllah e46 hep aklımın bi köşesinde..
style 95 ihtiyacınız varsa 4-5 takım bulabilirim :D 19 inç 9-10 ofset et24 olarak yani orjinal :))
Benim aracimda hali hazirda takili var. tum bmw cilere tavsiye edilir:)
http://i1287.photobucket.com/albums/...psy2xav3yj.jpg
oo müthiş duruyor... tek kelimeyle hayran kaldım :) Washington damısınız. benimde Ohio da bi arkadaşım var ona da aldırdım style 95 :D aracı bu.... şimdi kopamıyor şu görüntüden
http://i.hizliresim.com/JkplXB.jpg
Ben DC deyim evet. Aracima takacagim herhangibir sey icin uzun sure arastiriyorum ( bmw oem performance egzost aldim 6-7 ay once ama aylarca forumlarda, youtube de dolandim )zevkime gore en iyisi olsun istiyorum. Style 95 ile style 313 arasinda kalmistim hangisi denk gelirse alacaktim style 95 geldi ve cokxok memnunum. Piyasada pek fazla yok ve tum bmw serilerine cok yakisiyor senin ve ark iniin e46 larinda oldugu gibi .
Edit
Forumdan OnurK da Z4 une takti daha once hic gormemistim. Gerci bi coilover lazimdi ona jantin tam gostermesi icin ama ne yapti bilmiyorum.
çok haklısınız, piyasada bulunan binbir çeşit janttan en azından daha sağlamlar. 19 ince yanak bile olmasına rağmen düzgün kullanımda çatlama falan hiç yaşamadım. bilmiyorum tabi abd de replika jant satışı varmı yokmu ama bizim insanımız sadece görüntüye bakıyor. 2 ayda çatlamaya başlıyor. halbuki özellikle bmw de diğer serilerin jantları araca çok değişik bi hava katıyor ve sağlam oluyor.
Buranin yollari inanilmaz kotu, hic kimse inanmasada. Ben aracimi haftada 1 kez belki cikariyorum ve asiri dikkatli kullaniyorum ama ona ragmen bir kez cukura dustum arka sag janti catlattim yenisi ile degistirdim ki o cukura neyle dusersen dus mutlaka catlatirsin janti .
Cok dogru tercih yapmissiniz, keske herkes bu kadar zevkli olsa , karpuz jant diye tabir edilen style 128galiba yerine boyle tarz seyler gorsek. Ben konuyu daha fazla bolmiyim, tekrardan kazasiz belasiz dilegiyle.
estafrullah ne demek hiç rahatsız olmam sabaha kadar konuşurum arabalar hakkında :D yolların kötü olduğuna şahsen bende inanamadım şu an :D misal bursa beşevler deyim ben nilüfer diye geçer çok nezih bir semt. en son asfalt süleyman demirel cumhurbaşkanıyken çekilmiş :D haha :D
karpuz jant aslında çok severim :D yani karpuz değilken adı ilk x6 da çıktığında bi havası vardı. şimdi inaın orjinalini alıp taksanız bile bi + sı olmaz. batırdılar jantın ağırlığını...
Foruma sozum var diger konulardan. Yakinda video cekip koyacagim buraya. Otoyollar eh iste tamamda sehir ici yollar dogudaki bilmemne ilinin yollarindan kotudur :)
çok ilginçmiş gerçekten.. ablam Florida/Daytona da yaşıyor Mitsubishi EvoX kullanıyor süspansiyon da olabildiğince sert ona rağmen sıkıntı yaşamadık öyle...ama orda yollar güzeldi. tek tük var ara sokaklarda ama %80 olarak iyiydi yani.
Aslinda biraz eksik oldu yazdiklarim . Dogu, kuzey ve orta amerika yani soguk iklimlerin oldugu yerler diyelim. Florida, california yollar genelde iyi ama benim gordugum kadari ile sehir iclerinde yollar yine kotu .
yada ben kötü yerlerini göremedim :D
Baltimore yada DC ye gel gorursun hahahah :D
bahsettiğin kadarsa halimize şükredelim :D
Valla yol olarakta gazlama olarakta Tr ye sukredin. Gazla polisten kac bisey olmaz ama burada yapinca arkandan kursun yagdirirlar:D gazlamayi xok seviyorum ama 300+ lik aracim olmasina ragmen yemiyor. Surekli Tr ye geliyorum iyi bir gaz atip geri donuyorum /)